JDP, sreda 21. decembar

HOTEL “SLOBODAN PROMET”

KOMAD ŽORŽA FEJDOA!

AKO STE VOLELI “BUBU U UHU” VOLEĆETE I VODVILJ “HOTEL SLOBODAN PROMET”!

IMA LI BOLJEG NAČINA DA SE KVALITETNO I SOČNO ISKRITIKUJE DRUŠTVO NEGO DA SE ISMEJE?

“Hotel Slobodan promet” je komad o razmaženim ljudima iz građanske klase, koji se ne odriču svog komfora ni za živu glavu. Oni ne mare za druge, ne mare za opšte dobro, čitav sistem su izgradili isključivo radi ostvarivanja ličnog interesa. Komične scene među naizled nepovezanim likovima i događajima daju jasnu sliku o nemilosrnom Fejdoovom ruganju, a vodvilj se vraća na scenu JDP-a na velika vrata!

Režija: Boris Liješević

Igraju: Nikola Đuričko, Dragan Jovanović, Nataša Tapušković, Anđelika Simić, Srđan Timarov, Bojan Dimitrijević i mnogi drugi.

Program putovanja:  Polazak sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 17:00 časova. Direktna vožnja do Beograda. Slobodno vreme do početka predstave u 20:00 časova. Po završetku predstave povratak za Novi Sad, gde se stiže oko  ponoći.

CENA: 2.250,00 dinara

U cenu aranžmana su uključeni: Prevoz turističkim mini busom, ulaznica za pozorište, domaćin agencije i troškovi  organizacije.

Rok za prijavu:  08. decembar ili do popune mesta

Način plaćanja:  Prilikom rezervacije 50%, ostatak 7 dana pre polaska ili jedna rata čekovima građana (datum 15.01.2018.)

Minimum  za realizaciju 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća realizacija uz korekciju cene.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja TA TANGO TRAVEL doo Novi Sad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *