Najveće grčko ostrvo je gozba za sva čula: divlja prirodna lepota i hiljade godina kulture, istorije i izvrsna kuhinja

K R I T

Anita Beach 3*, Retimno od 475e 11 dana, avionom
Usluga: Noćenje i doručak (doručak –švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: hotel se nalazi na oko 50m od gradske plaže u Retimnu, oko 2.5km udaljen su stari grad i luka. U blizini hotela nalaze se mnogobrojne taverne, barovi, restorani. Hotelski sadržaj: recepcija 24h, bazen, bar, snek bar, sala za doručak, parking (besplatan), WiFi besplatan u javnim delovima hotela.Sobe: TV, telefon, sef (uz doplatu), fen, klima (besplatno), balkon/terasa.

Eva Suites 3*, Agia Marina od 565e 11 dana, avionom
Lokacija: Hotel se nalazi na samo 50 m od Agia Marina plaže. Hotel je idealan za parove i porodice. Udaljen je 10 km od Hanje, 78 km od Retimna i 156 km od Irakliona. Sadržaj hotela: Hotel poseduje prostrane studje i apartmane. Apartmani su za maksimalno za 4 osobe i sastoje se od spavaće i dnevne sobe. Studija su jednosobna i maksimalno primaju do 3 osobe. Ima dva bazena, Wi Fi (u javnim prostorijama bespaltno).
Sadržaj studija i apartmana: Sve sobe imaju ketler za vodu, frižider i aparat za kafu a neke sobe imaju malu kuhinju na upit (naglasiti priliko rezervacije), klimu (besplatno), sef (uz doplatu), krevetac (na upit – besplatan), prostrano kupatilo. Locirani su oko bazena i bašte.

Mythos Palace Resort & Spa 5*, Georgiopolis
Usluga: All Inclusive (sve ukključeno: dorucak, rucak, vecera – svedski sto – samoposluzenje, uzina, filter kafa, caj, domaca alkoholna i bezalkoholna pica, sladoled) Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži , 3km od mesta Georgipolis, 18km od grada Retimna, 44 km od aerodroma Hanja. Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bar, fitness, bar na plaži, zatvoren I otvoren bazen, dečiji klub, WiFi, parking. Sobe: WiFi (besplatno), kupatilo, balkon, SAT TV, mini bar, fen, sef (uz doplatu), bade mantil, aparat za kafu, telefon, klima (besplatno).

Porto Platanias Beach Resort & Spa 5*, Platanjas  
Usluga:Polupansion (dorucak/vecera – svedski sto – samoposluzenje)
Lokacija:Nalazi se na 9 km od Chania-e i na 20km od aerodroma u mirnom delu mesta Platanias pored jedne od najcistijih plaža na ostrvu. Mesto Platanias je jedno od popularnijih sa dosta taverni ,barova, restorana i prodavnica. Hotelski sadržaj: Hotel ima 5 restorana i 5 barova, jako široku ponudu kako sportova na otvorenom (odbojka na plaži) tako i zabave unutar hotela (bilijar, stoni tenis i sl.). Hotel pruža medicinsku pomoć, teretanu, spa centar, saunu kao i 5 bazena sa odvojenim delovima za decu, Wi Fi u lobiju hotela (besplatno), dečiji bazen i igralište kao i šest dana u nedelji raznovrsne animacije kako za decu tako i za odrasle. Sobe: Hotel u ponudi ima studija, sobe, mezonete, porodicne sobe kao i porodicne sobe sa privatnim bazenom. Dvokrevetne sobe imaju dva kreveta ili bračni, kupatilo sa kadom i fenom, klimu (uz doplatu), SAT TV, telefon, internet prikljucak, sef (uz doplatu), WiFi (besplatno)mini frizider i balkon. Sobe imaju pogled more, delimican pogled more kao i pogled bazen.

Theartemis Palace 4*, Retimno 

Usluga: Polupansion (doručak/večera –švedski sto – samoposluženje) 
Lokacija:Hotel se nalazi manje od 250 metara od prelepe pescane plaze Retimna. Setnja od 15-ak minuta vodi Vas do Starog grada iz doba vladavine Venecije a u neposrednoj blizini je i luka. Sobe: Sve sobe su  renovirane  i kompletno opremljene. Poseduju frizider, WiFi (besplatno), fen, klima uredjaj(besplatno), telefon, sef (uz doplatu) kao i satelitsku televiziju. Hotel je prilagodjen i poseduje sobe za osobe sa posebnim potrebama. Hotelski sadržaj: Hotel raspolaže sa dva restorana na bazi polupansiona, tri otvorena bazena od kojih su dva sa slanom vodom i jedan zatvoren bazen koji se greje u aprilu, tu su jos i pool bar, teretana, suvenirnica, zlatara, kafeterija i sauna

Santa Marina 3*, Agios Nikolaos 
Usluga: polupansion (doručak i večera – švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: nalazi se u centru mesta Ag. Nikolaos na oko 50m od peščane plaže.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, lobi, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, TV sala, biblioteka, internet korner (uz doplatu), sef na recepciji (uz doplatu) i WiFi u lobiju besplatno. Sve sobe imaju : kupatilo, fen, klimu, internet, Sat TV, telefon. Napomena: hotel ima glavnu i anex zgradu-recepcija odredjuje gde će gosti hotela biti smešteni prilikom prijavljivanja.

Ovo su samo neki do predloga koje smo izdvojili. Postoje jos mnogo prelepih hotela i apartmana različitih kategorija, pa ukoiliko želite da pogledte više od ovoga kontaktirajte nas i mi ćemo Vam proslediti sve što Vas zanima.

CENOVNIK

Program putovanja:
1. dan Beograd – Krit (aerodrom Heraklion) :
Turistički aranžman započinje 2 sata pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona sastankom kod šaltera na aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju, sledipasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela  po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a moze biti i ranije u slučaju raspolozivosti), noćenje. (Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza a u zavisnosti od udaljenosti i razudjenosti izabranog smeštaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Ulazak u sobe je posle 16h a može biti i ranije ukoliko postoje slobodni kapaciteti. Raspored soba odredjuje isključivo recepcija.
2. dan- 10. dan  Krit:
Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja
fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.
11. dan  Krit (aerodrom Heraklion)- Beograd:
Napuštanje soba do 12h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.Popust za decu se odnosi samo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplativeosobe. Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se plaća i uzima po ličnom zahtevu, a u nekim hotelima može biti besplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora.

VREME POLETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM BEOGRAD:
Očekivano vreme poletanja aviona za Krit(aerodromHeraklion)je u posle podnevnim satima. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, fiskalnim računima, kontaktima predstavnika
ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru
agencije MediteraneonHolidays na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu je
065-505-9088. Telefon je aktivan tek 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Za sve informacije pre toga pozovite svoje uplatno mesto.
Obaveza je putnika da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Obaveštenje putem SMS-a i e-maila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. Avio prevoznik je AVIOLET (Air Serbia). Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom. Kafa i sokovi uz doplatu.
Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8kg koji odgovara standardu AIR SERBIA 40 x20 x 55cm. Napominjemo da se svakidodatni kilogram naplaćuje po važećoj tarifi avio prevoznika u momentu putovanja a koja je podložna promeni (6€ pokilogramuu sezoni 2017-informativno).
Let Beograd – Krit traje oko 1h i 50 min.
Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona (a što je moguća pojava u čarter saobraćaju na koju Agencija nema uticaja i koja zavisi od stanja na aerodromima u Beogradu, destinaciji putovanja i drugim faktorima vezanim za plan leta kroz druge zemlje), putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe Aerodroma.
Poslednjeg dana boravka na destinaciji, moguće je da povratak aviona u Beograd zbog kašnjenja započne ili se završi posle ponoćnih sati dana koji je objavljen kao poslednji dan boravka..
Raspored sedenja u avionu odredjuje aerodromska služba. Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji se čekiraju ili prtljag predaju medju poslednjima ili kasne na let.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO

Povratna avio karta na relaciji Beograd –
Krit (aerodrom Heraklion)– Beograd (čarter let)

Transferi na Krit aerodrom – hotel – aerodrom
Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja
Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 30€ za odrasle i decu preko 2 godine (taksa u Beogradu12.30€, taksa uGrčkoj 16.72€, DCV taksa0,98eur); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. (YQ taksa)doplata za gorivo10 € po osobi (odrasli i deca preko 2 godine), plaća se u agenciji uz aranžman. Iznos takse je podložan promeni. Dinarski deo aranzmana,odrasli i deca preko 2 godine starosti, u iznosu od 1.990,00 dinara Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe  je na upit i razlikuje se od hotela do hotela Međunarodno putno osiguranje.

ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA.
Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu.

Boravišna taksa.
Ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi :
0.50€ za htl 2*/ 1*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* I 4€ za htl 5*; 0.25€ za apt 1key-2key, 0.50€ za apt 3key, 1€ za apt 4key. Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

USLOVI I NACIN PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana. Preostali deo aranžmana i avio takse isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, čekom ili virmanski. U slučaju  kašnjenja, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje
rezervacije a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova. Odloženo plaćanje čekovima građana: Prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.11.2018. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.

NAPOMENA:
Sve usmene informacije koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora Organizator savetuje kupovinu polise od Otkaza putovanja.  
Besplatno je samo ono što je izričito navedeno kao besplatno ili FREE. Pominjanje pojedinih usluga u okviru opisa hotela poput interneta, sefa, klima uredjaja, teretane, sportskih terena i sl,samo predvidja njihovo postojanje u hotelu i ne podrazumeva besplatno korišćenje već je za njihovo korišćenje moguća naplata na licu mesta od strane recepcije. Besplatan internet ili WIFI oznaka ne podrazumevaju kvalitetan signal ili brzi internet u svim delovima hotela. Moguće je da je isti obezbedjen samo u pojedinim delovima oko recepcije ili bazena, bara i sl. Brzina protoka može biti i sporija. Pojedini hoteli praktikuju da se prilikom uručivanja daljinskih upravljača za klima uredjaj i TV, fena za kosu, pegle i sl. uredjaja traži deponovanje odredjenog iznosa kao sredstvo obezbedjenja, a koji se vraća po vraćanju ključa i uredjaja.

Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100. Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora “ Mediteraneo holidays “ uskladjeni sa YUTA standardima Organizator putovanja: MEDITERANEO Holidays, Sedište: Slavonskih brigada 31, Beograd, Licenca br OTP 138/2010 od
06.02.2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *