Lido Di Jesolo

Mletačka republika je uzdigla Veneciju kao centar pomorstva, trgovine, zanata i uživanja. Danas je centar uživanja i dobrog odmora premešten u letovalište Lido di Jesolo sa prelepom peščanom plažom, barovima, sportskim terenima, ležaljkama, suncobranima i pešačkom stazom duž čitave plaže. Glavna gradska pešačka zona, nudi širok spektar mogućnosti za zabavu, dobru večeru, uz ukus Bufa mozzarele i gutljaja dobrog starog italijanskog vina, prepuna restorana, kafeterija, prodavnica i butika. Veliki broj zabavnih parkova i diskoteka, golf teren, karting staza, kasino… I sve to na svega dvadesetak kilkometara od Venecije, jedinstvenog i jednog od najlepših gradova Italije. Organizovanim izletima možete obići prelepu Padovu, kao i grad Trst bogat srpskom istorijom.

Šta još je potrebno za savršeno letovanje?

Od naših prijatelja iz “Robinson”-a smo odabrali nekoliko odličnih ponuda, a Vi nas kontaktirajte za više ponuda, sva dodatna pitanja, fotografije, nedoumice.. 😉

Hotel Brioni Mare 4*
od 455 €

Smešten na centralnoj lokaciji na svega 50 metara od plaže.Sadržaj: restoran, bar, TV salu, noćni klub, parking. Na poslednjem spratu možete uživati u pogodnostima đakuzija i fitness sale, sa prelepim pogledom na more. Hotel poseduje sopstvenu plažu, na koju svi klijenti imaju besplatan pristup, korišćenje jednog suncobrana i dve ležaljke po sobi. Opis soba: sve sobe su moderno opremljene, komforne, klimatizovane i imaju kupatilo,balkon, telefon, SAT TV, radio, sef. Ishrana: polupansion, doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

Hotel Emperador 3*
od 310 €

Položaj: Hotel se nalazi u delu Via dei Mile, zoni svetionika, na samo 100m od plaže. Njegova lokacija omogućava prijatnu šetnju stazom koja tokom večeri postaje pešačka. U samoj ulici je i shopping zona.

Sadržaj: Recepcija, restoran, bar, terasa, parking. Korišćenje jednog suncobrana i dve ležaljke na plaži po sobi je uključeno u cenu.

Opis soba: Sobe su opremljene SAT TV-om, TWC-om, terasom, klima uređajem, telefonom i sefom.

Ishrana: Polupansion – doručak (švedski sto – samoposluživanje) i večera (izbor više jela iz menija uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

Hotel Bolivar 3*
od 305 €

Nalazi se u blizini trga Marina, na samo sto metara od plaže i u blizini vodenog parka Aqualandia. U neposrednoj blizini se nalazi pešačka zona sa velikim brojem prodavnica, italijanskih restorana i barova.

Sadržaj: hotel ima restoran, moderno uređen aperitiv bar, recepciju i bazen. Hotelski deo plaže sa ležaljkama i suncobranima stoji na raspolaganju gostima hotela.

Opis soba: sobe su opremljene TV-om, TWC-om, sve sobe sa ventilatorom, a klima uređaj u nekim sobama (uz doplatu), sefom, fenom, bežičnim internetom (uz doplatu) i telefonom.

Ishrana: polupansion, doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM

1. dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Lido di Jesolo u 20:30 h iz Beograda, parking preko puta Otvornog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak ), a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 18:30 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan – 8. dan –Lido di Jesolo- dolazak, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona..

9. dan – napuštanje hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. dan- dolazak u Beograd/Novi Sad na mesto polaska. Kraj usluga.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

SAMOSTALNI PREVOZ

Prvi dan: dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.
Drugi do predposlednji dan: boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: napuštanje studia/apartmana/hotela.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

* usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin prema tabeli na bazi 7 noćenja,
* servis predstavnika naše agencije,
* troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Italiji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

* Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Lido di Jesolo-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu;
* Turističku taksu letovališta, koju odredjuje Vlada Italije, a plaća se isključivo na recepciji hotela i podložna je promeni ( u hotelima sa 2* 1€ po osobi dnevno, u hotelima sa 3* 1,5€ po osobi dnevno, u hotelima sa 4* 2,50€ po osobi dnevno, u hotelima sa 5* 4 € po osobi dnevno), deca do 10 god. ne plaćaju;
* Preporučujemo zdravstveno osiguranje;
* Doplata za polazak iz Novog Sada i Zrenjanina – 1950 dinara, za polazak iz Kikinde 2550 din. Vreme i mesto polaska zavisi od polaska autobusa i započinje 3-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Za polaske iz Kikinde i Zrenjanina, minimalan broj putnika za realizaciju transfera je 2 osobe.
* Specijalna doplata (opcija): Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “double decker”-u (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 €, za jedan pravac 30 € po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
* ostale individualne i nepomenute troškove
* fakutativne izlete i rent-a-car.

VAŽNE NAPOMENE:

* Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
* Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je dostupna u agenciji.
* Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
* Dvokrevetne sobe za dvoje odraslih i dvoje dece, u većini hotela su sobe sa dva standardna ležaja i dva ležaja sa krevetima na sprat.
* Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka ispred odabranog hotela u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme polaska je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

* prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu,
* usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

* Doplata za polazak iz Novog Sada i Zrenjanina – 1950 dinara, za polazak iz Kikinde 2550 din. Vreme i mesto polaska zavisi od polaska autobusa i započinje 3-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Za polaske iz Kikinde i Zrenjanina, minimalan broj putnika za realizaciju transfera je 2 osobe.
* Specijalna doplata (opcija): Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “double decker”-u (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 €, za jedan pravac 30 € po osobi. Cena važi za odrasle i decu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana – prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *