Lido Di Jesolo

Mletačka republika je uzdigla Veneciju kao centar pomorstva, trgovine, zanata i uživanja. Danas je centar uživanja i dobrog odmora premešten u letovalište Lido di Jesolo sa prelepom peščanom plažom, barovima, sportskim terenima, ležaljkama, suncobranima i pešačkom stazom duž čitave plaže. Glavna gradska pešačka zona, nudi širok spektar mogućnosti za zabavu, dobru večeru, uz ukus Bufa mozzarele i gutljaja dobrog starog italijanskog vina, prepuna restorana, kafeterija, prodavnica i butika. Veliki broj zabavnih parkova i diskoteka, golf teren, karting staza, kasino… I sve to na svega dvadesetak kilkometara od Venecije, jedinstvenog i jednog od najlepših gradova Italije. Organizovanim izletima možete obići prelepu Padovu, kao i grad Trst bogat srpskom istorijom.

Šta još je potrebno za savršeno letovanje?

Od naših prijatelja iz “Robinson”-a smo odabrali nekoliko odličnih ponuda, a Vi nas kontaktirajte za više ponuda, sva dodatna pitanja, fotografije, nedoumice.. 😉

Hotel Brioni Mare 4*
od 455 €

Smešten na centralnoj lokaciji na svega 50 metara od plaže.Sadržaj: restoran, bar, TV salu, noćni klub, parking. Na poslednjem spratu možete uživati u pogodnostima đakuzija i fitness sale, sa prelepim pogledom na more. Hotel poseduje sopstvenu plažu, na koju svi klijenti imaju besplatan pristup, korišćenje jednog suncobrana i dve ležaljke po sobi. Opis soba: sve sobe su moderno opremljene, komforne, klimatizovane i imaju kupatilo,balkon, telefon, SAT TV, radio, sef. Ishrana: polupansion, doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

Hotel Emperador 3*
od 310 €

Položaj: Hotel se nalazi u delu Via dei Mile, zoni svetionika, na samo 100m od plaže. Njegova lokacija omogućava prijatnu šetnju stazom koja tokom večeri postaje pešačka. U samoj ulici je i shopping zona.

Sadržaj: Recepcija, restoran, bar, terasa, parking. Korišćenje jednog suncobrana i dve ležaljke na plaži po sobi je uključeno u cenu.

Opis soba: Sobe su opremljene SAT TV-om, TWC-om, terasom, klima uređajem, telefonom i sefom.

Ishrana: Polupansion – doručak (švedski sto – samoposluživanje) i večera (izbor više jela iz menija uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

Hotel Bolivar 3*
od 305 €

Nalazi se u blizini trga Marina, na samo sto metara od plaže i u blizini vodenog parka Aqualandia. U neposrednoj blizini se nalazi pešačka zona sa velikim brojem prodavnica, italijanskih restorana i barova.

Sadržaj: hotel ima restoran, moderno uređen aperitiv bar, recepciju i bazen. Hotelski deo plaže sa ležaljkama i suncobranima stoji na raspolaganju gostima hotela.

Opis soba: sobe su opremljene TV-om, TWC-om, sve sobe sa ventilatorom, a klima uređaj u nekim sobama (uz doplatu), sefom, fenom, bežičnim internetom (uz doplatu) i telefonom.

Ishrana: polupansion, doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

KOMPLETAN PROGRAM USKORO!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *