Usluga: Najam
Lokacija: Platanes se nalazi u mestu Platanes, 4km od grada Retimna. Udaljen je 200m od peščane plaže blizu hotela Minos Mare 4* i Minos Mare Royal 5* a vrlo blizu je i Lidl supermarketa.Preko puta objekta je pekara i nekoliko restorana i kafića sa povoljnim cenama. Mesto je dobro povezano sa Retimnom,  autobuska stanica je udaljena 100m od hotela. U neposrednoj blizini je kiosk koji radi 24h gde se  mogu kupiti karte za autobus (1.3 eur karta do grada).Popularni bar “Baya beach je na 2km od hotela.
Sadržaji: recepcija, bar pored bazena, bazen sa ležaljkama i suncobranima, snek bar, wifi internet i povremenu animaciju – roštilj, karaoke, Kritsko veče…
Objekat se sastoji od 16 studija i 17 apartmana  i rasporedjeni su na prvom spratu i prizemlju.. Studija mogu smestiti najviše tri odrasle osobe. Imaju opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo sa tušem, balkon ili terasu, WiFi (besplatno),sef(uz doplatu) i klimu (uz doplatu).
Apartmani mogu da prime do 4 odrasle osobe. Takođe imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, kupatilo sa tušem, balkon ili terasu, sef i klimu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *