Nalazi se u Marmarisu, oko 500m od centra Ičmelera, 9km od centra Marmarisa i oko 140km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Hotel je otvoren 2001. godine i renoviran 2014. Raspolaže sa 315 smeštajnih jedinica raspoređenih u 5 zgrada, koje se prostiru na 10.000m². U svojoj ponudi ima glavni restoran koji je jednim delom zatvoren, drugim otvoren i može da primi ukupno 1000 osoba, 4 bara (uključeni u cenu).

Wi-fi u hotelu je dostupan u sobama i lobiju hotela i ne plaća se dodatno.

Za decu su tu mini club (4-12 godina), bazen i dva tobogana.

Hotel ima svoju peščanu plažu udaljenu oko 80m. Upotreba suncobrana i ležaljki na plaži je besplatna za goste hotela. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit karticu koja se dobija na recepciji.

Usluga u hotelu je all inclusive, samoposluživanje – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (izbor više jela prema hotelskim pravilima), sladoled, voće, noćna čorba.

Plaća se: sokovi od ceđenog voća i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, fen za kosu, mini bar (voda), SAT LCD  TV, Wi-Fi.

Standard pool garden view 2 sobe  poseduju dva odvojena kreveta a neke od njih  i francuski lezaj i primaju dvoje dece gratis do 6,99 i 11,99 godina. Ove sobe su namenjene samo porodicama sa dvoje dece. Porodice koje se odluče za ovu sobu u obavezi su da u agenciji potpišu saglasnost da neće imati primedbe na komoditet u sobi. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaća se: room service, telefon, sef.

Od sadržaja za opuštanje u hotelu na raspolaganju su tursko kupatilo (hamam), sauna, teretana, salon lepote, fitness.

Plaća se: masaže, salon lepote, frizer.

Tri velika otvorena bazena, dva tobogana, 3 bazena za decu, spa centar, teretana, bilijar, bioskop, pikado, aerobik, stoni tenis, pikado, živa muzika, mini club za decu, dnevni i večernji program i animacije.

Plaća se: bilijar, čuvanje dece i ostalo van koncepta.

Od dodatnih sadržaja u hotelu postoji sala za sastanke, market, fotograf i zlatara, servis za pranje veša, doktor (na zahtev), frizer, juvelirnica, rent-a-car, rent-a-bike.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

www.miragehotels.com.tr/mirage-world

COMPLETAN PROGRAM SA CENOVNIKOM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *