Terme Čatež i Kopar

Predivna Slovenija

Terme Čatež

Wellness and Spa

Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima. Nalaze se izmedju dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci.

Terme Čateške Toplice su udaljene od Beograda oko 430 km. Nalaze se neposredno posle granice sa Hrvatskom i najbliži su termalni centar u Sloveniji za putnike iz Srbije. U samom kompleksu pored odličnih hotelskih kapaciteta, nalazi se i apartmansko naselje u okviru kampa.

Ostali sadržaji: Letnja i Zimska Termalna rivijera, restoran, kafeterija, pab, casino, kamp, samoposluga, info centar…

Hotel Terme 4*

Hotel Terme 4* je odličan izbor za opuštajući i relaksirajući boravak. Hotelske sobe su kompletno renovirane 2011. godine, boravak u hotelu preporučujemo ljubiteljima plivanja i sauna. Hotel Terme 4*  u svojoj ponudi ima zatvoreni poluolimpijski bazen i mini sauna centar čije je korišćenje uključeno u cenu paketa.

Hotel Toplice 4*/3*

Hotel Toplice 4*/3* je najpopularniji hotel ovih termi iz razloga što je u njegovom sklopu zimska termalna rivijera sa mnoštvom sadržaja za decu, tako da su gosti ovog hotela najčešće porodice sa decom.
Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, sef, mini bar. Standardne sobe se nalaze u depadansu hotela kategorizacije 3* i povezane su toplim hodnikom sa ostatkom hotela. Standardne sobe nemaju klima uređaj i nemaju sve balkon. Superior sobe su renovirane, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju balkon ili terasu i klima uređaj.

Hotel Čatež 3*

Hotel Čatež 3* je najstariji hotel ovog kompleksa i gostima nudi prijatan ambijent. Povezan je toplim hodnikom sa hotelom Toplice 4*.
Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, sef, mini bar, klima uređaj i balkon ili terasu.
Pored hotelskog restorana u sastavu hotela je aperitiv bar.
U sastavu hotel Čatež se nalaze Zdravstveni centar, kao i Spa i Wellnes centar u čijem su sastavu unutrašnji i spoljašnji bazen, kao i wellness tretmani.

HOTEL
ČATEŽ 3*
TOPLICE 3*/ 4*
TERME 4*
ŽUSTERNA 3* Kopar
TIP SOBE
½ superior
½*
½ *
1/2
USLUGA
HB
HB
HB
HB
3 NOĆENJA
138
144
150
147
DODATNI DAN
46
48
50
49

- U pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 6-12 god. ima 50% popusta na cenu paketa.
- Treća odrasla osoba ima 15% popusta na cenu paketa.