Veseli Banat - 2 noćenja

Doček Nove 2020. godine

2 noćenja / sopstveni prevoz

Provešćemo novogodišnju noć u elegantnom restoranu Zrenjaninskog hotela “Vojvodina”,uz raznovrstan i interesantan program, bogat jelovnik, muziku u izvođenju orkestra ”KAMELEON BAND - a” i komforan smeštaj. Šetaćemo banatskom ravnicom i osvežiti se kuvanim vinom, uz tamburaše i pesmu  i pričati o carskim vremenima, a u restoranu nadomak Zrenjanina uzivati u gastronomskim specijalitetima..

Program putovanja

1. DAN

31.12.2019.

Dolazak u hotel „VOJVODINA“. Smeštaj i priprema za doček Nove godine. Svečana večera na bazi švedskog stola uz neograničenu konzumaciju pića-novogodišnja lista pića. Veseli novogodišnji program sa domaćom i internacionalnom muzikom. Noćenje.

2. DAN

01.01.2020.

Kasni doručak na bazi švedskog stola. Oko 11h obilazak grada sa vodičem, a potom nastavak šetnje gradom - RAVNIČARENJE. Upoznćemo istoriju i kulturu ovog, u današnje vreme, zaboravljenog grada. U toku šetnje osveženje uz vino i rakiju. Uveče repriza dočeka u restoranu „Kamel“ u Zrenjaninu. Veselo druženje uz muziku i banatske specijalitete. Povratak u hotel individualno,  noćenje...
 

3. DAN

02.01.2020.

 

 

Kasni doručak na bazi švedskog stola. Oko 12:00h napuštanje hotela i zajednički odlazak sopstvenim automobilima do idiličnog restorana nadomak Zrenjanina. Veselo druženje oko banatskog stola uz okrepljenje i dobru atmosferu. Kraj programa.    
HOTEL CENA ARANŽMANA
Vojvodina 4* 17.990,00

Popusti za decu u pratnji dve odrasle osobe: do 2 godine gratis, od 2-12 godina 30% popusta na cenu, iznad 12 godina puna cena.