P

NOVA OPERETA U REŽIJI NAŠEG SUGRAĐANINA VOJE SOLDATOVIĆA!

POĐITE SA NAMA I PROVERITE DA LI OVA PREDSTAVA MOŽE DA DOSEGNE USPEH

BRILJANTNOG “VIOLINISTE NA KROVU”!!!

Oslikava Beč iz 19. veka u svoj svojoj raskoši i lepoti, ali i licemerju i hipokriziji. Na sceni se ređaju prinčevi, grofovi, kneževi u nekoj vrsti ljubavnog trilera u kome je grof centar ljubavnog zbivanja, a njegova žena kao i dve ljubavnice u vrtlogu dobre muzike, mešaju stare i nove ljubavi. Smenjuju se najpoznatije polke, galopi, valceri, pleše se uz penušavi šampanjac. Triler se do samog kraja ne razrešava, a laka igra uz mnogo plesa, dobre svirke i smeha deluje razgaljujuće. Raskoš, neverstvo, intrige, zaljubljivanje, radost življenja predstavljaju kapljice bečke krvi koju samo Bečlije poseduju i koja se prepoznaje na daleko.

Režija: Voja Soldatović

Igraju: Nenad Nenić / Ivan Plazačić, Ljubomir Popović / Vanja Biserčić, Tanja Obrenović, Ivan Bekjarev i drugi, kao i hor i plesni ansambl Madlenianuma.

Program putovanja:  Polazak sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 17:30 časova. Direktna vožnja do Zemuna. Slobodno vreme do početka predstave u 19:30 časova. Po završetku predstave povratak za Novi Sad, gde se stiže oko  ponoći.

CENA:   1.990 ,00 dinara

U cenu aranžmana su uključeni: Prevoz turističkim mini busom, ulaznica za pozorište, domaćin agencije i troškovi  organizacije.

Rok za prijavu:  20. januar ili do popune mesta

Način plaćanja:  Prilikom rezervacije 50%, ostatak 7 dana pre polaska ili jedna rata čekovima (datum 15.02.2015.)

Minimum  za realizaciju 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća realizacija uz korekciju cene.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja

TA TANGO TRAVEL doo Novi Sad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *