Majorka

Palma de Mallorca je uz Menorku jedno od najlepših balearskih ostrva. Zbog svog idealnog položaja u zapadnom mediteranu, strateški važnog, vekovima je ovo ostrvo bilo na meti raznih osvajača. Danas je Majorka kraljica evropskog turizma. Skrivene lagune, prelepe plaže, duž obale duge 554 kilometara, borove šume, palme i savršena klima čine Majorku jednim od posećenijih letovališta u Evropi. Glavni grad Palma je pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, vila i predivnih plaža. Sve podređeno gostima za savršen odmor i dobru zabavu. Pravi duh Španije ćete osetiti šetajući se uskim mediteranskim uličicama i uživajući u dobrom vinu i ribljim specijalitetima spremljenim na tradicionalan način. Moderna letovališta poput Arenala Magalufa su poznata po zabavi i provodu koji traje do kasno u noć.

Ovo su naši predlozi, a za više informacija pišite nam, pozovite ili nas posetite na našoj adresi Maksima Gorkog 17a u Novom Sadu.

Hotel Mix Alea 3*
od 459 €

Položaj: Hotel je smešten u mestu Arenal, na oko 450 m od peščane plaže i oko 200m od centralnih ulica Arenala. Na oko 50m od hotela nalazi se autobusko stajalište

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, bazen da ležaljkama i suncobranima, bar-salon.

Opis soba: Hotel poseduje 110 soba. Sve sobe poseduju kupatilo, fen (uz doplatu), klima uređaj, telefon, sef (uz doplatu), TV, terasu, WiFi(uz doplatu).

Ishrana: Polupansion- doručak i večera (buffet servis- samoposluživanje) uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Hotel Roc Leo 4*
od 469 €

Hotel je idealno lociran u mirnom delu Can Pastille i nalazi se svega 100 metara od peščane plaže. Preporučujemo ga kako za parove, tako i za porodice. Par minuta hoda vas deli od živog centra Can Pastille i poznatih restorana, kafeterija, i barova sa noćnim provodom.

Sadržaj: otvoreni bazen sa ležaljkama, bar, snek bar, bašta, lift, sef, mini golf, bilijar, stoni tenis, rent-a car, internet, restoran koji ima u ponudi domaću i internacionalnu kuhinju.

Opis soba: sobe su komforne sa kupatilom, klima uređajem, TV-om i balkonom sa garniturom za sedenje.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Hotel Indico Rock 4*
od 339 €

Hotel se nalazi na 300m od peščane plaže i centra letovališta Playa de Palma. Od grada Palma udaljen je 15km, a od aerodrome 5km.

Sadržaj: restoran, bar, bazen, bar pored bazena, igraonica, internet (uz doplatu), Tv sala.

Opis soba: kupatilo, telefon, sef (uz doplatu), SAT TV, balkon. Sobe nemaju klima uređaje.

Ishrana: polupansion, samoposluživanje.

Hotel Playa Golf 4*
od 839 €

Hotel od peščane plaže deli mala ulica i šetalište., 14 km od grada Palma, 8 km od aerodroma. Hotel je renoviran 2003.

Sadržaj: 210 soba raspodeljenih u dve zgrade, restoran, bar, bazen, terasu za suncanje, lezaljke, kafe bar, butik, TV sala, bilijar, mini-golf, tenis, teretana, stoni tenis.

Opis soba: kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef uz doplatu, klima uredjaj, minibar, terasa.

Ishrana: doručak – večera / švedski sto.

Hotel Don Juan 3*
od 329 €

Ovaj renovirani hotel se nalazi na samo 400 m od plaže u mirnom delu Magalufa i na samo par minuta hoda od centra. Hotel ima atraktivnu lokaciju zbog blizine Aqualand-a i Western park.

Sadržaj: veliki bazen sa odeljkom za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena, snack bar, lobi bar, restoran, TV sala, igraonica, bilijar, stoni tenis.

Opis soba: moderno opremljene su kupatilom, klimom, TV-om, sefom, telefonom i terasom.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Hotel Sol Guadalupe 4*
od 1259 €

Ovaj kompletno renovirani i moderno opremljeni hotel se nalazi svega 200 m od plaže, nedaleko od centra mesta, gde se nalazi veliki broj restorana, kafea, prodavnica.

Sadržaj: recepcija, aperitiv bar, Restoran, pool bar, dečije igralište, mini klub za decu, video igre, bilijar, animacija, bazen, dečiji bazen.

Opis soba: sve sobe su moderno opremljene i imaju kupatilo, balkon, klimu, sat tv,telefon, sef.

Ishrana: polupansion (doručak i večera), švedski sto.

PUTOVANJE AVIONOM

1. dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, 2,5 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let avionom AIR SERBIA na relaciji Beograd – Palma de Majorka. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u hotel. Večera(za goste koji ovom uslugom započinju boravak). Noćenje.

2. dan – 10. dan- Palma de Majorka – boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili all inclusive usluge.

11.dan- Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma na Majorci u dogovoreno vreme sa predstavnikom agencije. Čarter let Palma de Majorka-Beograd. /kraj usluga/

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME POLETANJA AVION

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 polupansiona /doručak+večera – šski sto/; noćenja sa doručkom ili ALL INCLUSIVE usluge na Palma de Majorci
* Servis predstavnika naše agencije
* Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Španiji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

* Prevoz čarter letom avionom na relaciji Beograd – Palma de Majorka – Beograd (za cenupitati u agneciji);
* Aerodromske takse oko 32 EUR (16,72 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 14,30 € taksa aerodroma na Palma de Majorci + DVC taksa 0.98 €) za sve preko 2 god., takse ne plaćaju deca do 2 god. Takse su podložne promeni;
* Taksu za poskupljenje goriva YQ do 10 €, ( deca do 2 god. ne plaćaju). Taksa je utvrđena na dan objave cenovnika i podložna je promeni;
* Turističku taksu za boravak na Majorci, plaća se po osobi za 10 nocenja u iznosu od: 19.80€ za kategoriju hotela 3*,2* i 1*, 29.70€ za kategoriju hotela 4*i 3+* i 39.60 € za kategoriju hotela sa 5* i 4+*. Plaćanje na recepciji;
* Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja.
* Mogućnost doplate za organizovan prevoz, minimum 2 plative osobe, sa polaskom iz Novog Sada i Zrenjanina – 2.600 din, iz Subotice – 3.600 din (popust za decu od 2-12 g- 50%). Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.
* Ostale individualne i nepomenute troškove kao što su fakultativni izleti i rent-a-car za vreme boravka na Palma de Majorci.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana – prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

• Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).

NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Expo banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD)

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *