Barselona - Nova godina

Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujuća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stilu Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas simbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi delovi fasada, nameštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak Barselone ne može se zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.

 

Polazak/povratak: 30.12.2021. - 02.01.2022.

4 dana (3 noćenja) – redovna linija Air Serbia

PROGRAM PUTOVANJA I:
1. dan BEOGRAD – BARSELONA (30.12.2021.)

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a u 04:15 sati. Poletanje za Barselonu u 06:45 sati (let Air Serbia JU518). Dolazak u Barselonu u 09:25 sati. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Hram Sveta porodica “Sagrada Familia”, avenija Dijagonal, kuće Mila i Batljo, nova Barselona, Španski trg, Monžuik i Olimpijski prsten sa stadionom, Kalatravin toranj, Kolumbov spomenik. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne ili mogućnost fakultativnog obilaska Akvarijuma. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana - 35 akvarijuma, 11.000 životinja i 450 različitih vrsta, podvodni túnel dugačak 80 metara, šest miliona litara vode i ogroman Okeanarijum, jedini u Evropi, pretvorio je Akvarijum u jedinstveni centar koji je posetilo više od 14 miliona turista. Transfer do hotela. Noćenje.

2. dan BARSELONA (31.12.2021.)

Doručak. Slobodan dan za individualni razgled grada, kupovinu ili na fakultativni izleti Đirona i Figeras. Vožnja do Đirone, grada na severoistoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula, koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta ekscentričnom Teatru muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. (Cena izleta oko 75 € ). Povratak u Barselonu. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

3. dan BARSELONA (01.01.2022.)

Doručak. Slobodni dan za individualni razgled grada, kupovinu ili fakultativni izlet za Tibidabo, poseta parku Ciutadel i etno selu Pueblo Espanjol u podnožju Monžuika. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadela, koji se prostire na 30 hektara a nalazi se u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Odlazak do etno sela Pueblo Espanjol i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20.veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta oko 55 evra). U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče u „Tablao Cordobes“ (Cena izleta: ulaznica za flamenko show i piće oko 45 evra ili ulaznica za flamneko show, piće i večera oko 80 evra). Noćenje.

4.dan BARSELONA (02.01.2022.)

Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 12:00 sati. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma.
Poletanje aviona za Beograd u 20:25 sati (let Air Serbia JU585). Sletanje u Beograd u 22:55 sati. Kraj programa.

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA

(Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate)

 

Viladomat 3*, noćenje sa doručkom
Cena po osobi u dvokrevetnoj standardnoj sobi - 569€
Jednokrevetna soba - 669€
3.odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi - 555€

 

Exe Cristal Palace 4*, noćenje sa doručkom
Cena po osobi u dvokrevetnoj standardnoj sobi - 649€
Jednokrevetna soba - 799€

 

Ayre Hotel Caspe 4*, noćenje sa doručkom
Cena po osobi u dvokrevetnoj standardnoj sobi - 679€
Jednokrevetna soba - 819€

 

Eurostars Grand Marina 5*, noćenje sa doručkom
Cena po osobi u dvokrevetnoj superior sobi - 799€
Cena po osobi u dvokrevetnoj deluxe sobi - 819€

 

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:
- Prevoz putnika redovnom linijom kompanije AirSerbia na relaciji Beograd – Barselona – Beograd;

- Aerodromske takse za let AiSerbia u iznosu od 44.33 evra za odrasle i decu od 2 do 12 godina (aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 21.42 evra, aerodrom El Prat u Barseloni 21.93 evra, RF taksa u iznosu 0.98 evra).

-Deca do dve godine ne plaćaju aerodromske takse. Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplacuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje;
- Grupni transfer autobusom od aerodroma u Barseloni do izabranog hotela u odlasku i povratku;
- Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča;
- Tri noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga;
- Usluge vodiča Big Blue-a kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku i troškove organizovanja putovanja;
- Standardni prtljag je prtljag čija težina ne prelazi 23 kg i 8 kg ručnog prtljaga;
- Troškove organizacije putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato:

- Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po osobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 3.5 € za hotele sa 5*; 2.5 € za hotele sa 4*; 1.54 € za hotele sa 3*. Boravišne takes se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta.

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti

 

Hoteli:

Viladomat 3* - https://www.hoteles-silken.com/

Jedan je od najprodavanijih hotela iz naše ponude. Nalazi se na oko 2 kilometara od Platza Catalunia i od čuvene pešačke zone La Ramble. Stanica metroa Hospital Clinic se nalazi na 600 metara od hotela. U sklopu hotela se nalazi recepcija koja je otvorena 24h, kafeterija, sala u kojoj se poslužuje doručak. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Privatan parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 22 EUR po danu. Hotel je prilagođen osobama s invaliditetom. Standardne sobe (oko 19 m2) su opremljene kupatilom (fen za kosu), klima uređajem, SAT TV-om, sefom i minibarom (dodatno se doplaćuje). Wi-Fi internet je dostupan u hotelskim soba i besplatan je. Treći krevet je pomoćni. Doručak se služi po principu švedskog stola.

Exe Cristal Palace 4* - https://www.eurostarshotels.com/

Exe Cristal Palace smešten je nadomak (200 metara) Bulevara Paseo de Grasija u centru Barselone. Trg Katalonija i Ulica Rambla udaljeni oko 500 metara. Mnoštvo kafića, barova, prodavnica se nalaze u blizini ovog smeštajnog objekta. Pripada poznatom lancu hotela Eurostar. Odlična je polazna tačka za sve putnike koji žele na što bolji način da osete atmsoferu grada. Od međunarodnog aerodroma El Prat je udaljen oko 13 kilometara. U sklopu hotela se nalazi recepcija koja je otvorena 24h, bar, restoran. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Standardne dvokrevetne sobe (15 m2) imaju: klima uređaj, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, minibar (uz doplatu), sef, SAT TV. Doručak se u hotelu poslužuje po principu švedskog stola.

Ayre Hotel Caspe 4* - https://www.ayrehoteles.com/

Hotel Aire Caspe, smešten u srcu Barselone, nalazi se na kratkoj udaljenosti od trga Katalonije i ulice Las Ramblas, u blizini Passeig de Gracia. U ovoj aveniji, koja se smatra jednom od glavnih gradskih arterija, nalaze se poznate modernističke zgrade, kao što su Casa Mila, Casa Batllo, Casa Lleo Morera i Casa Amatller, kao i dela katalonskih arhitekata Antonija Gaudija i Lluisa Domenecha i Montanera. Stanice metroa Tetuan i Arc del Triomf nalaze se na 5 minuta hoda od hotela. Ayre Caspe poseduje terasu na otvorenom, mini fitnes centar, cenatr za masažu (uz doplatu), atraktivan restoran i kafe bar. Rum servis vam je takođe na raspolaganju gostima hotela. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Javni parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 16 EUR po danu. Dvokrevetna soba (oko 20 m2) ima pogled na unutrašnje dvorište i opremljena je minibarom, sefom, telefonom, SAT TV-om, ketlerom i kupatilom u kome se nalazi i fen za sušenje kose. Sve sobe u hotelu imaju zvučnu izolaciju. Doručak se gostima služi po principu švedskog stola.

Eurostar Grand Marina 5* - https://www.grandmarinahotel.com/

Luksuzni dizajn hotel sa 5 zvezdica gleda na luku u Barseloni. Smešten je u zgradi Svetskog trgovinskog centra, na 5 minuta hoda od šetališta Las Ramblas i Kolumbovog spomenika. Odlična lokacija pruža mogućnost svim gostima hotela da na jednostavan način posete sve najznačajnije kultorno-istorijske znamenitosti grada. Hotelska zgrada predstavlja jedinstveno arhitektonsko rešenje. U glavnoj dvorani zgrade se nalazi impresivno kružno stepenište koje je dizajnirao arhitekta Leoming Pei, tvorac čuvene piramide koja formira glavni ulaz u muzej Luvr u Parizu. U hotelu se stalno održavaju avangardne umetničke izložbe, a sam hotel krase brojni najsavremeniji umetnički detalji. Eurostars Grand Marina Hotel je, pored toga, važna kulturna referenca u Barseloni. Pored brojnih izložbi, hotel održava godišnje takmičenje u fotografiji, Eurostars Grand Marina Photography Prize, a takođe je domaćin gala proslave dodele nagrada Eurostars Travel Narrative Award. U sklopu hotela se nalazi recepcija, lobi bar, terasa na poslednjem spratu hotelu, otvoren bazen (dostupan gostima tokom letnjih meseci), restoran, teretana i wellnes centar. Hotel ima ukupno 291 sobu. Veliki broj soba ima fantastičan pogled na luku i obalu Barselone. Superior soba (30m2) ima potpuno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, minibar (uz doplatu). Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima hotela, kao i u hotelskim sobama. Doručak se služi po principu švedskog stola.

 

OPŠTE NAPOMENE:

- Organizator putovanja BIG BLUE GROUP zadržava pravo da usled promene epidemioloških mera koje donose nadležni organi države Srbije, kao i država tranzita ili krajnje destinacije izvrši promenu programa putovanja. Državljanima Republike Srbije koji putuju u inostranstvo preporučujemo da se prethodno detaljno informišu da li je i pod kojim uslovima nameravano putovanje moguće realizovati. Od momenta objavljivanja programa putovanja do momenta realizacije putovanja, moguće su izmene uslova za realizaciju putovanja, ukidanja pojedinih mera ili uvođenja novih.

- S obzirom da se uslovi putovanja mogu menjati na dnevnoj bazi za realizaciju putovanja, merodavni su uslovi putovanja vazeći na dan početka putovanja. Prilikom uvođenja eventualnih novih epidemioloških mera koje ne utiču na realizaciju ugovorenog putovanja, ne može biti osnov za otkaz putovanja od strane putnika.

- Državljani Republike Srbije mogu da uđu u Kraljevinu Španiju ukoliko poseduju potvrdu o kompletnoj vakcinaciji

(potrbno je da je prošlo najmanje 14 dana nakon nakon primljene druge doze). Priznaju se vakcine Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, koje je odobrila Evropsla agencija za lekove (EMA), kao i kineske Sinofarm i Sinovac-Coronavec, koje je odobrila Svetska zdravstvena organizacija (SZO). Pre ulaska u zemlju, svi putnici su u obavezi da popune obrazac zdravstvene kontrole, koji se može pronaći na internet adresi www.spth.gob.es. Nevakcinisanni turisti ne mogu da uđu u Kraljevinu Šapniju Turisti su u obavezi da se pridržavaju svih preventivnih mera. Molimo sve putnike da prilikom polaska na putovanje provere informacije o uslovima putovanja na portalima Ministarstva zdravlja i Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

- Rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa putnikom. Putnike je upoznat sa ovom činjenicom i saglasio se sa istom prilikom potpisivanja ugovora o putovanju sa Organizatorom putovanja.

- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

- Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Kraljevinu Španiju. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu njihove države i Kraljevine Španije.

- Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 3,5 meseca po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.

- Putno zdravstveno osiguranje je obavezno za zemlje EU. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.

- Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom ne podrazumeva celodnevni boravak putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Vreme polaska ili dolaska putnika i ulaska ili izlaska putnika iz smeštajnog objekta uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom koje mogu da utiču na vreme polaska aviona i drugog prevoznog sredsta na koje organizator ne može uticati, te zbog toga za takve slučajeve Organizator ne snosi odgovornost. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja-već samo označava kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i slično.

- Za avio aranžmane ugovoreno vreme početka putovanja je sastanak putnika na aerodrom, koji je najmanje 2 časa i 30 minuta ranije u odnosu na prvo objavljeno vreme poletanja od strane avio-kompanije. U slučaju pomeranja navedenog vremena poletanja aviona Organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio-saobraćaja. Po pravilu odlazak – dolazak, poletanje - sletanje aviona kod letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima i ako je npr. obezbeđen ugovoreni početni ili završni obrok u vidu tzv. “hladnog obroka” van ili u smeštajnom objektu, smatra se da je Ugovor u celosti izvršen.

- Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion.

- Mere fizičke i socijalne distance će biti primenjene na svim destinacijama u svim segmentima tako da osobe koje ne pripadaju istoj grupi putnika (porodice, osobe koje putuju zajedno) zadrže rastojanje od najmanje 2 m.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 10) najkasnije 5 dana pre otpočinjenja putovanja.

- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.
- Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu. Deca 0-1,99 godine nemaju zasebno mesto u avionu.

- Vaučeri se dobijaju na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju vaučera potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Zbog eventualnih gužvi na aerodromu za navedeno je potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme.

- Vreme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u jesenjoj i zimskoj sezoni mogu biti otežani. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznik, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane lokalnog partnera Organizatora putovanja u Barseloni na sledeće načine: lično, putem sms poruke ili putem oglasne table, najčešce jedan dan pre povratka. Broj telefona predstavnika Organizatora putovanja će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

- Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju odmah se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu
(Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.

- Prilikom transfera do smeštajnih objekata je obavezno nošenje zaštitinih maskih i poštovanja svih epidemioloških mera koje donose nadležni organi Kraljevine Španije. Smeštajni objekti koji se nalaze u gradskim zonama, moguće je da autobus ne može da ostavi putnike ispred samog smeštajnog objekta, već na najbližem mogućem mestu. Postoji mogućnost organizovanja individualnog transfera na zahtev uz doplatu.

- U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.

- Svi objekti zadržavaju pravo izmene načina pružanja usluga ili ukidanje pojedinih usluga koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije. - Svi opisi objekata iz ponude BigBlue-a su pravljeni u trenutku objavljivanja programa putovanja za jesen/zimu

2021/2022. i informativnog su karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se mere sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

- Specijalni zahtevi (pogled, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično). Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

- Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

- U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće). Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.

- Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U slučaju primedbi i žalbi odmah se obratiti predstavniku Organizatora putovanja.

- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP.
- BIG BLUE GROUP ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

POSEBNE NAPOMENE:
Air Srbija je u saradnji sa nadležnim zdravstvenim institucijama uvela niz mera u cilju unapređenja bezbednosti i
higijene kako bi osigurala zdravlje i bezbednost putnika i posade tokom putovanja. Više o smernicama za bezbedno

putovanje molimo Vas posetite:
https://www.airserbia.com/informacije/letovi/smernice-za-bezbedno-putovanje

NAČIN PLAĆANJA:

- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put,
- gotovinski,
- kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
- kreditnom karticom masterata OTP banke Srbije do 12 mesečnih rata,
- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
- preko računa,

-kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),

- administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa BIG
BLUE GROUP).

- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0008716, počev od 01.10.2021. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Organizator je BIG BLUE GROUP doo, Licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021, Katerorija licence A

Program putovanja broj.1 od 09. nnovembar 2021. Godine. Cenovnik broj. 2 od 12. novembar 2021. godine

 

 

 

© 2021 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.