Beograd

2 noćenja / 3 dana

BEOGRAD - MUZEJI - KAJAK - BIKE TOUR – AVALA – POZORIŠTE NA TAŠU – KONCERTI - SKADARLIJA

 

INDIVIDUALNI PROGRAM 3 DANA / 2 NOĆENJA

Provedite nezaboravan vikend u Beogradu, gradu kulture, nesvakidašnjih dešavanja, urbane atmosfere i starogradskog šmeka. Pešačićemo beogradskom kaldrmom i slušati priče o legendama i ljubavima Branislava Nušića, pevati starogradske pesme u Skadarliji ili osetiti noćni život beogradskih splavova. Vozićemo se otvorenim autobusom i fotografisati gradske pejzaže i spomenike kulture, a Beograd na vodi ćemo doživeti u romantičnoj vožnji turističkim brodićima. Ko bude želeo u nove avanture, moći će sa našim vodičima osvojiti Avalu, kajakom obići Veliko Ratno ostrvo i skrivenu prirodu, biciklom istražiti Zemun ili se jednostavno prepustiti suncu na plažama Ade Ciganlije... Kulturno leto na Tašu oduševiće vas najpoznatijim predstavama... Dobrodošli u Beograd.

 

1. DAN ( romantični petak ) ...BEOGRAD ( Beograd Branislava Nušića...)
Dolazak u Beograd i smeštaj u izabranom hotelu ili privatnom smeštaju. U 16h sastanak putnika na Trgu Republike gde vas očekuje naš vodič. Nakon upoznavanja grupe polazak na pešačko panoramsko razgledanje centra Beograda i Kalemegdana. Po povratku idemo stopama komediografa Branislava Nušića i okupljamo se u zgradi Nušićeve fondacije na kafi i druženju sa prigodnim programom. Sledi prezentacija programa za naredne dane i ponuda fakultativnih sadržaja i izleta za Avalu, kajak i biciklističku turu u slobodno vreme, kao i preporuka za muzeje i individualne obilaske van programa. Slobodno veče ili po želji šetnja do Skadarlije i odlazak u neki od restorana… Noćenje.
2. DAN ( avanturistička subota ) BEOGRADU ( otvoreni autobus, brodska vožnja, Avala pešačka tura, kajak ili biciklistička tura…)
Slobodno pre podne ili fakultativni program :
- Avala /oko 09h polazak autobusom do podnožja Avale i lagani pešački uspon do vrha. Poseta avalskom tornju i spomeniku neznanom junaku. Slobodno vreme za šetnju i osveženje. Degustacija pića u destileriji Sučević sa hladnom zakuskom. U povratku poseta hramu Svetog Save. Povratak u Beograd oko 16h.
- Kajak / oko 10h sastanak grupe na Ušću ( tačno mesto se utvrdjuje po prijavi). Priprema i kratke bezbednosne instrukcije a potom vožnja kajakom oko Velikog ratnog ostrva dunavskim kanalima kroz živopisnu prirodu. Nakon povratka kratko druženje u obližnjem splav-kafeu.
- Bike Tour / oko 10h sastanak grupe na Ušću ( Planet bike kod hotela Jugoslavija). Priprema i kratke bezbednosne instrukcije a potom vožnja biciklima savskom obalom ka Zemunu sa foto pauzama za odmor i osveženje. U povratku vožnja Novim Beogradom do starog sajmišta i pogledom ka Beograd na vodi. Povratak ispod Brankovog mosta i kratko druženje u obližnjem splav-kafeu.
Nastavak popodnevnog programa započinjemo u 15h panoramskim obilaskom grada otvorenim autobusom sa vodičem. Polazak je sa parkinga ispred Gradske skupštine. Nakon vožnje poseta Istorijskom Muzeju i postavci posvećenu Nemanjićima. Slobodno popodne ili fakultativno:
- Beograd sa reke / oko 18h sastanak grupe na beogradskom pristaništu ( kod Beton hale). Panoramska vožnja brodom duž obala Dunava i Save sa turističkim vodičem. Romantična vožnja brodom upotpuniće vašu sliku Beograda I njegovih skrivenih delova.
Slobodno veče ili fakultativno odlazak na oproštajnu večeru sa muzičkim programom u nekom od tradicionalnih restorana. Noćenje...
3. DAN ( kulturna nedelja ) BEOGRAD ( DAN ZA UŽIVANJE I POSETU MUZEJA )
Napuštanje smeštaja do 10h. Oko 10h sastanak grupe na Trgu Republike sa vodičem. Kraća pešačka tura i odlazak do Narodnog Muzeja. Obilazak stalne postavke i program sa vodičem u najznačajnijoj ustanovi istorije i kulture naše zemlje. Nastavak šetnje do Pedagoškog Muzeja, obilazak i oproštajno druženje u bašti muzeja. Slobodno vreme za individualni program i odlazak kući...( kraj usluga ). DOVIĐENJA

 

Cenovnik br.1 od 01.06.2020. – Program br. 41/2020

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

DODATNO NOĆENJE

PETAK - NEDELJA

PRIVATNI SMEŠTAJ I KATEGORIJE

5.990 DINARA

2.390 DINARA

PETAK - NEDELJA

HTL BALAŠEVIĆ 3*

6.290 DINARA

2.550 DINARA

PETAK - NEDELJA

HTL KASINA 2*

7.990 DINARA

2.990 DINARA

PETAK - NEDELJA

HOTEL SLAVIJA 2*

7.990 DINARA

2.990 DINARA

PETAK - NEDELJA

HOTEL REX 3*

7.990 DINARA

3.390 DINARA

PETAK - NEDELJA

HOTEL CROWN PLAZA 4*

8.990 DINARA

4.490 DINARA

 

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se 2000 DINARA , na zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%.

 

ARANŽMAN SADRŽI:
• Smeštaj u hotelu / privatnom smeštaju / po izboru (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa uplaćenim uslugama.
• Razgledanje Beograda u pratnji vodiča
• Panoramska vožnja otvorenim autobusom sa vodičem
• Tura Branislava Nušića
• Obilazak Narodnog Muzeja, Istorijskog Muzeja i Pedagoškog Muzeja
• Usluge vodiča/predstavnik agencije
• Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:
• FAKULTATIVNE IZLETe (minimum 6 putnika za realizaciju):
AVALA (uključena ulaznica za toranj, degustacija rakije i meze, vodič i transfer autobusom) 3000 dinara
KAJAK , ( vodič-instruktor, vožnja, oprema i najam kajaka,...) 2900 dinara
BIKE TOUR, ( vodič-instruktor, vožnja i najam bicikla,...) 900 dinara
BEOGRAD SA REKE , ( vodič, vožnja brodom) 800 dinara
VEČERA U JEDNOM OD NACIONALNIH RESTORANA (aperitiv i večera po turističkom meniju sa muzičkim programom...) 1600 dinara
• Doplatu za jednokrevetnu sobu isključivo na upit
• Prevoz iz vašeg mesta boravka do Beograda. Moguće organizovati na upit uz doplatu za grupe od minimum 15 osoba
• Individualne troškove

 

KULTURNO LETO NA TAŠU:
• 26. JUN ,, Mamma Mia,, 21h ( pozorište na Terazijama ) - cena ulaznice 500 dinara
• 27. JUN ,, Trpele,, 21h ( Beogradsko dramsko pozorište ) - cena ulaznice 500 dinara
• 28. JUN ,, Pošteni provalnik,, 21h ( Beogradsko dramsko pozorište ) - cena ulaznice 500 dinara
• 3. JUL ,, Art,, 21h ( Atelje 212 ) - cena ulaznice 500 dinara
• 4. JUL ,, Art,, 21h ( Atelje 212 ) - cena ulaznice 500 dinara
OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA IZLETE U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU ZBOG REZERVACIJE TERMINA

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.
Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Robinson, usaglašeni sa YUTA standardom,
TANGO TRAVEL doo nastupa u svojstvu subagenta

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0072/2020 od 10.01.2020.god., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300068485 od 01.01.2020.god. Akcionarskog drustva za osiguranje "DDOR Novi Sad". Licenca OTP 027/2020, kategorija licence A 35 od 29.01.2020.

© 2019 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.