Krstarenje Drinom

 jednodnevni izlet

Ja sam vekovna granica i svedok sam života. Rušim granice mostovima, krivudava sam i ponosna. Ja sam Drina!!!
Na ovom putovanju upoznajemo najzapadnije tačke programa Skrivena Srbija. Ovaj izlet se svojom šarolikošću izdvaja iz ponude. Najjuzbudljiviji deo programa je samo Krstarenje Drinom u dužini od preko 50 kilometara od Višegrada do Perućca gde završavamo krstarenje. Divićemo se Ćupriji na Drini i posetićemo Andrićgrad. Ako je Krstarenje Dunavom valcer, Krstarenje Drinom je marš. Osetićete otkucaje ritma Stanislava Biničkog pri komponovanju poznate melodije. Uplovite u Drinsku avanturu.

 

1. dan BEOGRAD - VIŠEGRAD - PERUĆAC - BAJINA BAŠTA - BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 07.00h, vožnja autoputem ka Višegradu. Kratka pauza u Ovčar Banji. Dolazak u Višegrad, sledi obilazak Andrićgrada (Kamengrad) Emira Kusturice i na Drini Ćuprije. Slobodno vreme za individualne obilaske i ručak. Ukrcavanje na brod „Grizzly“. Od 15.00h nezaboravna plovidba kanjonom Drine od Višegrada (BiH) do Perućca (SRB) do u trajanju od 3,5h. Dužina plovnog puta je oko 52 km, a skoro polovina je kanjon sa raznolikom florom i faunom. Ovaj netaknuti biser prirode se najlepše može doživeti samo sa palube broda.

 

Po pristajanju u Perućac, sledi obilazak Reke Godina i Vrela sa kraćom pauzom a potom izuzetan panoramski pogled na Kućicu na steni. Polako napuštamo Drinu i vozimo se preko Valjeva ka Beogradu. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj usluge...
Cenovnik br. 1 od 19.08.2020. Program br. 49/2020

 

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

05.09. 2020.

40 €

19.09. 2020.

40 €

 

ARANŽMAN SADRŽI:
• Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji /mesta se određuju prema prijavi;
• Vodiča na putovanju i lokalnog vodiča na brodu;
• Plovidbu brodom ,, Grizzly,, Višegrad – Perućac;
• Troškove organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:
• Individualne troškovi putnika i nenavedene ulaznice i obroke;
• Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer Novi Sad: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika) - 2.600 rsd.
Napomena: Svi putnici su dužni da dostave agenciji podatke iz pasoša ili licne karte ( broj pasosa/licne karte i JMBG ) za odrasle osobe, dok za maloletne osobe su potrebni broj pasoša i JMBG . Putnici su dužni da imaju svoja dokumenta sa sobom u toku putovanja. Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. Čekovima gradjana do 2 jednake mesečne rate, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Platnim karticama (mogućnost odloženog plaćanja). NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: EXPOBANK, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka, Poštanska štedionica.

 

Agencija ORGANIZATOR ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije organizatora Putovanja otp 027/20, usaglašeni sa YUTA standardom
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0072/2020 od 10.01.2020.god., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300068485 od 01.01.2020.god. Akcionarskog drustva za osiguranje "DDOR Novi Sad". Licenca OTP 027/2020, kategorija licence A 35 od 29.01.2020.

© 2019 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.