Leto na Paliću

 5 noćenja / 6 dana / autobusom

Palić, Subotica, Ludaško jezero
uz fakultativne posete vinariji Zvonko Bogdan, Banji Mako, Ergeli Lipicanera i vinariji Dibonis
14-19. jul 2020./ 21-26. jul 2020/ 28. jul-02. avgust 2020./ 04-09. avgust 2020/ 11-16. avgust 2020.
6 dana / 5 noćenja / autobusom
CENA: 169eur

 

Program putovanja:
1. dan: BEOGRAD – PALIĆ
Okupljanje putnika na Novom Beogradu, preko puta TC “UŠCE”, kod okretnice autobusa 60 (pored Brankovog mosta) u 09:00. Polazak iz Beograda. Putovanje ka Paliću i odlazak do kompleksa „Majkin Salaš“. Smeštaj u sobe. Posle podne rezervisano je za obilzak salaša, njegove ekonomije i životinja, Piće dobrodošlice na malom jezeru koje se nalazi uz sam salaš, u gde možete uživati u šetnji. Slobodno vreme za uživanje u šetnji ili kupanje u bazenu u dvorištu salaša (u zavisnosti od vremenskih prilika). Noćenje.
2.dan: PALIĆ – JEZERO – *VINARIJA ZVONKO BOGDAN
Šetnja kraj Palićkog jezera. Obilazak muškog i ženskog štranda. Slobodno vreme za obilazak zoološkog vrta, kafu ili šetnju. Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan, obilazak vinarije uz degistaciju 3 vrste vina. Povratak na salaš. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan: PALIĆ – *SUBOTICA – LUDAŠKO JEZERO – PALIĆ
Kratka vožnja do *Subotice i obilazak centra grada. Poseta Gradskoj kući i sinagogi. Slobodno vreme za ručak i šetnju. Odlazak do Ludaškog jezera(10 minuta vožnje od Palića). Poseta vizitorskom centru. Povratak na Palić i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Noćenje.
4.dan: PALIĆ – *KELEBIJA – PALIĆ
Fakultativno: polazak ka Kelebiji, i obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele.Povratak na Palić i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Dolazak u večernjim časovima. Noćenje.
5.dan: PALIĆ – *SEGEDIN – MAKO – PALIĆ
Fakultativni odlazak do Mađarske: Polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Odlazak do banje Mako 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h) Povratak na Palić. Oproštajno veče uz tamburaše. (Svake subote uveče u restoranu salaša uživo sviraju tamburaši.)Noćenje.
6.dan: PALIĆ – *VINARIJA DIBONIS – BEOGRAD
Napuštanje Majkinog salaša. Fakultativna poseta Vinariji DIBONIS, na Paliću, i degustacija 3 vrste vina i 3 vrste rakije. U restoranu vinarije moguće je poručiti i čuvani riblji paprikaš. Slobodno vreme za šetnju kraj jezera Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.

 

*PRIMAMO VAUČERE REPUBLIKE SRBIJE!
popust od 5% za uplate do 31.05.2020.
* Vaučer mora glasiti isključivo na ime osobe koja koristi aranžman
Majkin salaš Cena bez doručka
Autobuski prevoz 169
Sopstveni prevoz 149
Deca do 12 godina
Autobuski prevoz 152
Sopstveni prevoz 132

 

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate

 

Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
– Preko računa: uz profakturu
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

 

Aranžman obuhvata:
– Vanlinijski prevoz kombijem, minibusom ili autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Obilazak Subotice, Palića, gradske kuće i Ludaškog jezera prema programu;
– Piće dobrodošlice u Majkinom salašu
– Usluge vodiča u svakom autobusu;
– 5 noćenja na Majkinom salašu (1/2 ,1/2+1 sobe, 1/3 i ¼ sobe);
– Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje;
– Troškove organizacije putovanja;
– Rezervaciju stola u restoranu salaša za veče uz tamburaše

 

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
– Obilazak Segedina i Banje Mako ( u zavisnosti od situacije na granici )
– Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
– Obilazak vinarije Dibonis i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
– Ručak u Kelebiji, i u restoranu vinarije Dibonis – po 1000 dinara
– Izlet do ergele Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima) 800 din;
– Doplatu za polupansion – 1150 dinara po danu – plaća se na licu mesta
– Doplata za doručak – 400 dinara – plaća se u agenciji
– Doplatu za 1/1 sobu – na upit
– Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €;
– Individualne troškove putnika.

 

Popusti:
– deca do 12 godina starosti imaju 5% popusta
– deca do 2 godine starosti ukoliko ne koriste sedište u autobusu i ležaj u hotelu mogu boraviti besplatno
*Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.
Palić: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.
Vinarija: 2000 godina Palićko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen najmodernijom francuskom tehnologijom.
Etno kompleks Jelen Salaš: apartmani i sobe uređene u rustičnom stilu, sa ručno pravljenim nameštajem. Tu se nalzi parking i dečje igralište a restoran, pored objekta za smeštaj, nudi najbolja vina iz regiona i tipična mađarska, vojvođanska i bosanska jela po kojima je poznat.
Segedin: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

 

NAPOMENE:Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Ovaj program rađen je na bazi minimum 15 putnika koji plaćaju punu cenu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 192/2020. Cenovnik br 1. od 14.04.2020. Turistička agencija Tango Travel doo je ovlašćeni subagent

 

© 2019 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.