Putevima secesije - Subotica, Palić, Kelebija

jednodnevni izlet 

PREVOZ + SUBOTICA + ERGELA KELEBIJA + PALIĆ + LOKALNI VODIČ
CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.750,00 RSD

 

Subotica je grad secesije, gde se prepliću istok i zapad, grad sa sedam kapija, sa brojnim vrednim građevinama - remek delima secesijske arhitekture i zanatske umetnosti. Bogato kulturno nasleđe, bogato ukrašene građevine, multikulturalni duh i evropski šarm su osobine koje čine ovaj grad drugačijim od drugih, a opuštena atmosfera, dobra hrana i kvalitetna vina, festivali, događaji, koncerti i živopisni kulturni život tokom cele godine samo su prilika više da se uživa u svemu.
Ergela Kelebija je impresivan kompleks sa nekoliko objekata u panonskom stilu među cvetnim lejama, negovanim zelenilom, dugim drvoredima i sa veštačkim jezerom. Moderno opremljene štale, korali, takmičarski teren i pašnjaci zajedno čine pravi raj i za posetioce, i za konje!
Palićko jezero je udaljeno 8 kilometara od Subotice. Još početkom 19. veka znalo se da je voda Palića lekovita, pa je već tada započela i gradnja prvog banjskog kupališta. Hoteli, vile, sportski tereni, tri uređene plaže i zoološki vrt, kao i Vodotoranj, Ženski štrand, Velika terasa i Muzički paviljon i danas čuvaju visoki rejting Palića.

 

POLAZAK: subota, 27.06.2020. u 07:00h
POVRATAK: subota, 27.06.2020. oko 22:00h PROGRAM PUTOVANJA-PREDUGOVORNO OBAVEŠTENJE:
BEOGRAD - SUBOTICA - ERGELA KELEBIJA - PALIĆ - BEOGRAD
Okupljanje putnika u 06:30h na BAS – glavnoj autobuskoj stanici (obaveštenje o broju perona biće poslato 1-2 dana pre polaska). Polazak u 07:00h, vožnja prema Subotici.
Oko 10:00h obilazak znamenitosti Subotice u pratnji lokalnog vodiča (Pravoslavni hram Svetog Vaznesenja, Korzo, Rajhlova palata, Gradska kuća, Palata Mikše Demetera (zgrada gradskog muzeja), Sinagoga, Palata banke, Katedrala – Bazilika Svete Terezije Avilske, Gradski trg, Narodno pozorište...), slobodno vreme za uživanje do polaska ka ergeli Kelebija u 12:30h.
Dolazak na ergelu oko 13:00h, fakultativni obilazak ergele sa vodičem (obilazak muzeja sa starim fijakerima, vožnja fijakerima po parku ergele i u borovoj šumi vile Majur, probni krug jahanja... ), polazak ka Subotici na fakultativni ručak u 15:00h. Dolazak na fakultativni ručak oko 15:30h, slobodno vreme do polaska ka Palićkom jezeru u 17:00h.
Dolazak na Palićko jezero oko 17:30h, panoramsko razgledanje (banjski kompleks, Vodotoranj, Ženski štrand, Velika terasa, Muzički paviljon...), slobodno vreme za uživanje u zalasku sunca do polaska ka Beogradu u 19:30h. Dolazak u Beograd oko 22:00h. Kraj putovanja

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz autobusom turističke klase sa 49-83 sedišta (klima, audio/video oprema)
posetu ergeli Kelebija
obilazak znamenitosti Subotice u pratnji lokalnog vodiča
obilazak znamenitosti Palića
pripremu, organizaciju putovanja i usluge licenciranog turističkog vodiča/pratioca grupe

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
fakultativni program u ergeli: RSD 400,00
troškove ulaznica za Sinagogu u Subotici: RSD 250,00
troškove ulaznica za Rajhlovu palatu u Subotici: RSD 50,00
troškove ulaznica za Gradsku kuću u Subotici sa vidikovcem: RSD 300,00
fakultativni ručak: RSD 600,00
individualne troškove korisnika
troškove fakultativnih izleta i ostalih usluga nepomenutih u aranžmanu

 

USLOVI PLAĆANJA:
gotovinski i na rate: RSD 1.000,00 pri rezervaciji, RSD 750,00 do 5 dana pre polaska

 

NAPOMENA:
minimum za realizaciju aranžmana je prijava 35 plativih putnika
raspored putnika u autobusu zavisi od redosleda prijavljivanja za putovanje
pauze su planirane na 2,5-3h vožnje (ili češće po potrebi), a shodno uslovima zaustavljanja
agencija ne snosi nikakvu odgovornost za radno vreme prodavnica, muzeja i galerija na destinaciji koja se posećuje; agencija daje samo opšte informacije
putnici su dužni da poštuju vremenske odrednice koje su im date tokom putovanja
u slučaju reklamacije putnik treba da se pridržava uputstava iz Čl. 109 Zakona o zaštiti potrošača koji glasi: "Potrošač je dužan da organizatora, lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima izvršenih usluga najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostataka ili 15 dana od dana završetka putovanja."
u slučaju otkaza putovanja iz bilo kog razloga agencija je u obavezi da o tome obavesti putnike najkasnije 3 dana pre polaska

 

UZ ARANŽMAN VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ORGANIZATORA, LICENCA OTP 48/2020, KATEGORIJA A20 PO ČLANU 79. ZAKONA O TURIZMU ZA JEDNODNEVNE IZLETE NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA
NAPOMENA: Ovaj program putovanja je intelektualna svojina agencije organizatora i strogo je zabranjeno svako kopiranje i iskorišćavanje celog ili dela aranžmana u komercijalne svrhe.

© 2019 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.