Dubai

7 noćenja / 8 dana / avionim

Dubai je jedan od najekscentričnijih gradova na planeti. Ovaj moderni grad je zanimljivi spoj tradicije i ekstravagancije. Mnogim turistima iz zapadne civilizacije Dubai predstavlja pravi kulturološki šok. Burdž Kalifa, poznata i kao Burdž Dubai, najviša je zgrada na svetu. Nedaleko od Burdž Kalife nalazi se najveća fontana na svetu, kao i tržni centar Dubai Mol. Fontana se nalazi na veštačkom jezeru Burdž Kalifa. Ova nesvakidašnja igra vode, svetlosti i boja praćena je muzičkim numerama, kako onim tradicionalnim arapskim tako i modernim svetskim hitovima. Dubai Mol, najveći tržni centar na svetu. U okviru Dubai Mola posetioci mogu uživati i u klizalištu, ski stazama, tematskim zabavnim parkovima i akvarijumu sa najvećom akrilnom pločom na svetu. Još jedno od građevinskih čuda kojima stanovnici ovog grada pokušavaju da prkose prirodi je Ostrvo Palma, veštački arhipelag u Persijskom zalivu. Niz ostrvaca je postavljen tako da zajedno obrazuju palmu, po čemu je arhipelag i dobio ime. Na nekim od ostrva nalaze se brojne vile poznatih ličnosti, kao i luksuzni hotel “Atlantis”. U sklopu ovog hotela nalazi se i najveći vodeni park na Bliskom istoku.

 

POLAZAK: 19.10., 13.11., 11.12.2021 Individualni polazak
POVRATAK: 26.10., 20.11., 18.12.2021

 

Za drzavljane Srbije neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 48 sata.

 

1. dan BEOGRAD – DUBAI
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Let FZ1746 za Dubai u 15:25 Sletanje u 22:45 po lokalnom vremenu.Transfer od aerodroma do hotela.Smeštaj.Noćenje.
2./7. dan DUBAI
Boravak u hotelu na bazi noćenja s doručkom. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.
8. dan DUBAI - BEOGRAD
Transfer do aerodroma. Let FZ1745 za Beograd u 10:30. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 14:25 po loklnom vremenu.

 

NAZIV HOTELA

      Oktobar

 
     Novembar

       Decembar

Hotel Citymax Bur Dubai  ***

 

669 EUR

 

675 EUR

 

669 EUR

Grand Excelsior Hotel Al Barsha ****

 

689 EUR

695 EUR

689 EUR

Mövenpick Hotel Jumeirah Beach *****

1.085 EUR

   1.325 EUR

1.059 EUR

MOGUĆNOST REZERVACIJE DRUGIH HOTELA I TERMINA NA UPIT!

 

 

CENA UKLJUCUJE: avio prevoz sa 20 kg prtljaga i svim aerodromskim taksama, povratni transfer aerodrom - hotel - aerodrom, smestaj u hotelu na bazi 7 noćenja s doručkom, troškove organizacije putovanja

CENA NE UKLJUCUJE: putno zdravstveno osiguranje sa Covid pokricem, PCR test, fakultativne izlete, lične troškove, city tax i ostale ne pomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

 

Hoteli:
Citymax Hotel Bur Dubai *** https://www.citymaxhotels.com/uae/dubai/citymax-hotels-bur-dubai/?utm_source=GMB&utm_medium=organic&utm_campaign=bur-dubai
Hotel Citymax se nalazi u staroj četvrti Bur Dubai, na manje od 1 km od zaliva Dubai Krik. U ponudi ima savremeno uređene smeštajne jedinice. Poseduje bazen na krovu, dobro opremljenu teretanu i besplatan privatni parking. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Sobe imaju dizajnerski nameštaj i debele luksuzne dušeke, Opremljene su flat-screen TV-om i kuvalom. Sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom.Gosti mogu da uživaju u à-la-carte obrocima i obrocima na bazi švedskog stola u različitim restoranima, gde se služe indijski, kineski i tajlandski specijaliteti za doručak, ručak i večeru. U ponudi je posluga u sobi, a kafe koji radi non-stop nudi pića i osveženja.

 

Grand Excelsior Hotel Al Barsha **** http://www.grandexcelsior.ae/?partner=7397&utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=web_link
Hotel Grand Excelsior je smešten na 10 minuta hoda od tržnog centra Mol of Emirejts i stanice metroa. Dizajniran je u obliku broda za krstarenje, a u ponudi ima prostrane sobe. Pored toga nudi krovni bazen, fitnes centar i maserske tretmane. U okviru objekta postoji natkriven parking sa uslugom parkiranja vozila. Sve prostrane i elegantno uređene sobe poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i klima-uređaj. Pored toga svaka soba hotela Grand Excelsior sadrži radni sto, električni čajnik i aparat za kafu.

 

Mövenpick Hotel Jumeirah Beach ***** https://all.accor.com/hotel/B4I9/index.en.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps
Elegantan i moderan hotel sa 5 zvezdica Mövenpick Jumeirah Beach nalazi se u okviru kompleksa Jumeirah Beach Residence (JBR), na samo nekoliko minuta hoda od plaža u Persijskom zalivu, a u ponudi ima raznovrsne sadržaje za rekreaciju i nekoliko restorana. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, velnes centar i spa centar. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama. Uživajte u 5 restorana i nagrađivanih barova, doživite ukuse Menhetna u objektu New York Soul, ukusan švedski sto uz tematske večeri koje se svakodnevno menjaju u objektu Talk ili uživajte uz piće u bistrou i sportskom salonu West Beach. Osim toga, možete da se opustite u baru kraj bazena ili na terasi i u salonu u foajeu Falls.

 

DEPOZIT I GARANCIJA PUTOVANJA

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 2000 eur i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 30.000- Eur kojom se za sluèaj
A) insolventnosti organizatora putovanja obezbeðuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaæenih sredstava putnika poosnovu ugovora o turistièkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaæenih sredstava putnika u sluèaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga buhvaæenih programom putovanja i za sluèaj
B) naknade štete obezbeðuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimiènim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su odreðene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaæenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turistièkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaæenih programom putovanja. Period pokriæa garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turistièkog putovanja, odnosnodo povratka putnika na ugovoreno odredište.
Garancija putovanja TRIGLAV OSIGURANJA a.d.o. po Polisi osiguranja broj 470000049581 od 04.10.2021, ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 01.10.2021 do 30.09.2022 godine.Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog sluèaja kod TRIGLAV OSIGURANJA na telefon +381 11 330 51 00 , pisanim putem ili telegramom na adresu Milutina Milankoviæa 7a ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA
jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

 

Posrednik u prodaji T.A. “TANGO TRAVEL”, organizator putovanja T.A. Top Travel Centar.

 

Cenovnik br 1.septembar 2021.

© 2021 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.