Maldivi - Nova godina

6 noćenja / 9 dana / avionim

POTREBAN JE PCR TEST NE STARIJI OD 72H
Maldivi su naziv za republiku na istoimenom arhipelagu u Indijskom okeanu koju sačinjava preko 2000 malih i niskih koralnih ostrva (atola), 840 km jugozapadno od ostrva Šri Lanka. Mirna ostrva čisto belog peska i tirkizno plavih laguna predstavljaju idelno mesto za odmor zaljubljenika u jedinstvenu prirodu, floru i faunu.

 

Individualni polasci
POLAZAK: 29.12.2021.
POVRATAK: 06.01.2022.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD –ISTANBUL
Dolazak na aerodrom dva sata pre leta TK1084 za Istanbul u 20:10. Sletanje u 23:55 h po lokalnom vremenu
2. dan ISTANBUL - MALDIVI
Nastavak letom TK 730 u 02:10 za Maldive. Sletanje na aerodrom Male u 12:15 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
3 - 7. dan MALDIVI
Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.
8. dan MALDIVI – ISTANBUL
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let TK 735 za istanbul u 22:45.
9. dan ISTANBUL - BEOGRAD
Sletanje u 05:30 po lokalnom vremenu. Nastavak za Beograd letom TK 1081 u 08:20. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 08:00.

 

NAZIV HOTELA

30.12 - 05.01.2021.

BAREFOOT ECO HOTEL ****

polupansion

2.095 EUR

MALAHINI KUDA BANDOS ****

polupansion

2.225 EUR

ROYAL ISLAND RESORT&SPA ****+

polupansion

2.855 EUR

SUN ISLAND RESORT &SPA ****

polupansion

3.055  EUR

MOGUĆNOST REZERVACIJE DRUGIH HOTELA I TERMINA NA UPIT!

 

Cena uključuje: avio prevoz sa aerodromskim taksama , transfere (aerodrom - hotel - aerodrom), smeštaj u izabranom hotelu u dvokrevetnoj sobi na bazi 6 polupansiona (dorucak /vecera) i troškove organizacije putovanja.
Cena ne uključuje: međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom nenavedene usluge.
Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.

NAPOMENA: Sve navedene cene putovanja su informativnog karaktera. U pitanju su individualna putovanja, što znači da sami birate datum polaska i dužinu boravka na destinaciji u datom periodu putovanja. Za detaljnije informacije i upite molimo Vas kontaktirajte nas putem email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem call centra 011 3020200
Hoteli u ponudi:

The Barefoot Eco Hotel **** https://www.thebarefoot.com/
Nalazi se na ostrvu Hanimaadhoo, na severu Maldiva. Aerodrom Male udaljen je oko 330 kilometara što je otprilike 45 minuta vožnje lokalnim letom. Rizort se nalazi na ostrvu na kojem je naseljeno i lokalno stanovništvo što atmosferu ostrva čini posebnom. Ostrvo je dugačko 7 kilometara i ima oko 2.000 stanovnika. Pored toga na ostrvu se nalazi jedna škola, džamija i mali aerodrom. Takođe je okružen tropskom vegetacijom i sastoji se od deset dvospratnih zgrada, integrisane u prelepu prirodu. Ovaj rizort nudi privatnu i tipičnu maldivsku atmosferu

 

Malahini Kuda Bandos***+ https://www.malahini.mv/#/
Hotel se nalazi na malom ostvu, prečnika od oko 200 metara, jednostavog i modernog dizajna u južnom delu North Male Atoll, ostrvu udaljenom od aerodroma Male oko 10 minuta vožnje brzim brodom. Sestrinsko ostvo Bandos Maldives je u blizini i može se doći do njega čamcem. Opuštena atmosfera ostrva stvara ambijent za relaksirani odmor daleko od velikih luksuznih odmarališta. Međutim, sitan beli pesak, fenomenalna plaža i tirkizno plava lagune, kao i koralni greben kao kod većih ostrva čini ovaj hotel izuzetnim. Razni sportovi na vodi, aktivnosti i zabava na raspolaganju su gostima. Bujna tropska vegetacija u unutrašnjosti ostrva stvara osećaj netaknute prirode.

 

Sun Island Resort & Spa **** - www.villahotels.com/Resorts/Sun-Island-Resort-Spa
Resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo. Aerodrom je udaljen oko 107 km, oko 25 minuta leta hidro-avionom i potom čamcem. U sklopu resorta nalaze se recepcija, jednim delom otvoren glavni restoran, kao i restoran sa internacionalnom kuhinjom, grill restoran i 2 a-la - carte restorana, japanski, italijanski i tajlandski restorani, pizza - express, 9 barova, bazen sa odvojenim delom za decu, ambulanta, juvelir, prodavnice, frizer, čitaonica i internet uz doplatu. Ukupno 422 bungalova i svaki bungalov poseduje kupatilo (tuš/wc, fen), TV, telefon, klimu, ventilator na plafonu, mini bar.

 

Royal Island Resort &Spa ****+ https://www.villahotels.com/royal-island/
Hotel se nalazi na 800m dugačkom i 220m širokom ostrvu Horubadhoo koje karakteriše bujna tropska vegetacija i kristalno čista laguna.. Aerodrom Male je udaljen oko 118 km, oko 35 minuta unutrašnjim letom i dodatno brodom. Sadržaj hotela čine glavni restoran “Maakanaa”, a-la-carte restoran “Raabondhi”, coffee shop (otvoren 24h), 4 bara. U okviru hotela nalazi se bazen sa odvojenim bazenom za decu, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, besplatan internet WLAN u javnim delovima hotela, lekarsku ordinaciju. U cilju zaštite ostrva od erozije, na pojedinim mestima su podignuti lukobrani, koji brane ostrvo od talasa.

 

DEPOZIT I GARANCIJA PUTOVANJA
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 300 eur i garanciju putovanja za kategoriju licence A10 u visini 50.000- Eur kojom se za sluèajA) insolventnosti organizatora putovanja obezbeðuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaæenih sredstava putnika poosnovu ugovora o turistièkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaæenih sredstava putnika u sluèaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga buhvaæenih programom putovanja i za sluèajB) naknade štete obezbeðuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimiènim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su odreðene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaæenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turistièkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaæenih programom putovanja. Period pokriæa garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turistièkog putovanja, odnosnodo povratka putnika na ugovoreno odredište.
Garancija putovanja TRIGLAV OSIGURANJA a.d.o. po Polisi osiguranja broj 470000046377 od 20.01.2021, ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 01.01.2021 do 01.10.2021 godine.Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog sluèaja kod TRIGLAV OSIGURANJA na telefon +381 11 330 51 00 , pisanim putem ili telegramom na adresu Milutina Milankoviæa 7a ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA
jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane
TANGO TRAVEL nastupa u svojstvu subagenta

 

Cenovnik br 1, septembar 2021.

© 2021 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.