Zanzibar

10 noćenja / 12 dana / avionom

Oduvek je predstavljao spoj misterije i egzotike, privlacio je ljude svojom netaknutom prirodom i plodnim tlom, koje je dalo najrazličitije voće i začine... Privlačio je moreplovce i druge svetske putnike; bio je i na meti osvajača... A danas, zahvaljujući svojoj bogatoj istoriji, tradiciji i kulturi, kao i očaravajućoj lepoti i prirodi, predivnim plažama i palmama, daleko od bilo kakve civilizacije, predstavlja pravi dragulj Indijskog okeana i delić raja koji treba doživeti.

 

Zanzibar – najlepsi zacin Indijskog okeana.
Za drzavljane Srbije neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Po dolasku, svi putnici se o svom trošku (25 dolara) podvrgavaju dodatnom testiranju (brzi test).
Pre dolaska u Tanzaniju (u roku od 24 sata) svi putnici moraju da popune obrazac na sajtu https://afyamsafiri.moh.go.tz/.

 

Individalni polasci

 

POLAZAK: 15.10., 06.11., 14.12.2021.
POVRATAK: 26.10., 17.11., 25.12.2021.

 

1.dan BEOGRAD – DUBAI
Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta FZ 1746 za Dubai u 15:25. Sletanje u 22:45 po lokalnom vremenu.
2. dan DUBAI-ZANZIBAR
Nastavak letom za Zanzibar FZ 1255 u 02:35. Let sa obrocima u avionu. Sletanje u 07:10 po lokalnom vremenu. Transfer do izabranog hotela. Smestaj u hotel.
3.-10. dan ZANZIBAR
Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge. Slobodne aktivnosti.
11. dan ZANZIBAR – DUBAI
Transfer do aerodroma. Cekiranje na let za Dubai FZ 1688 u 22:20. Nocni let s obrocima u avionu.
12.dan DUBAI - BEOGRAD
Sletanje u Dubai u 04:55 po lokalnom vremenu Nastavak letom za Beograd FZ 1745 u 10:30. Sletanje na aerodrom "Nikola Tesla" u 14:25.

 

CENA ARANZMANA

po osobi u ½  sobi

oktobar

novembar

decembar

WAIKIKI RESORT***

-noćenje sa doručkom-

 

1.045 EUR

 

1.109 EUR

 

1.069 EUR

PARADISE BEACH RESORT****

-noćenje sa doručkom-

 

1.135 EUR

 

1.145 EUR

 

1.125 EUR

SMILES BEACH HOTEL ****

-noćenje sa doručkom-

 

1.355 EUR

 

1.365 EUR

 

1.299 EUR

MOGUĆNOST REZERVACIJE DRUGIH HOTELA I TERMINA NA UPIT!

Cena uključuje: avio prevoz sa aerodromskim taksama, transfere (aerodrom - hotel - aerodrom), smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu na Zanzibaru, troškove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje: međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom ne navedene usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.

NAPOMENA: Sve navedene cene putovanja su informativnog karaktera. U pitanju su individualna putovanja, što znači da sami birate datum polaska i dužinu boravka na destinaciji u datom periodu putovanja. Za detaljnije informacije i upite molimo Vas kontaktirajte nas putem email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem call centra 011 3020200

 

Hoteli u ponudi:
WAIKIKI RESORT***
Rizort Waikiki Zanzibar smešten je duž privatne plaže Pvani Mčangani (Pwani Mchangani Beach), a poseduje školu kajt-surfinga i piceriju pored plaže. Sobe su opremljene nameštajem u zanzibarskom stilu, a poseduju pogled na Indijski okean i sopstvena kupatila sa tušem. Većina soba sadrži klima-uređaj. Rizort vam može organizovati izlete gde se možete baviti raznim aktivnostima uključujući ribolov, jahanje ili vožnju ATV vozila. Besplatan WiFi dostupan je na javnim mestima, a gostima je uz doplatu na raspolaganju i brzi internet.

 

PARADISE BEACH RESORT****
Resort se nalazi u mestu Uroa, jednom od najboljih delova Zanzibara, na samo 35km udaljen od Stone Town-a. Hotelski komplex na samoj obali omogucava najbolji moguci servis u savrsenoj harmoniji prirode.

 

SMILES BEACH HOTEL****
Renovirani hotel Smiles Beach smešten je na privatnom delu plaže u selu Nungvi, a u ponudi ima ležaljke za sunčanje, mreže i veliki tropski vrt. Hotel poseduje i restoran na plaži i besplatan bežični internet u sobama. Sve sobe su klimatizovane i sadrže balkon s pogledom na Indijski okean i imaju kupatilo sa tuš kabinom. Gosti se mogu opustiti na plaži ili u vrtu. U restoranu se služe jela zanzibarske kuhinje i jela od morskih plodova, pripremljena od svežih lokalnih namirnica. Hotel Smiles Beach udaljen je samo 200 metara od centra Nungvija.

 

DEPOZIT I GARANCIJA PUTOVANJA
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 2000 eur i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 30.000- Eur kojom se za sluèajA) insolventnosti organizatora putovanja obezbeðuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaæenih sredstava putnika poosnovu ugovora o turistièkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaæenih sredstava putnika u sluèaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga buhvaæenih programom putovanja i za sluèajB) naknade štete obezbeðuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimiènim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su odreðene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaæenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turistièkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaæenih programom putovanja. Period pokriæa garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turistièkog putovanja, odnosnodo povratka putnika na ugovoreno odredište.
Garancija putovanja TRIGLAV OSIGURANJA a.d.o. po Polisi osiguranja broj 470000049581 od 04.10.2021, ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 01.10.2021 do 30.09.2022 godine.Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog sluèaja kod TRIGLAV OSIGURANJA na telefon +381 11 330 51 00 , pisanim putem ili telegramom na adresu Milutina Milankoviæa 7a ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA
jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

 

Posrednik u prodaji T.A. “TANGO TRAVEL”, organizator putovanja T.A. Top Travel Centar.

 

Cenovnik br 1,septembar. 2021.

© 2021 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.