Vila Aleksandra1

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem. Smešten je neposredno uz glavnu ulicu, u mirnom delu Dasije, na Krfu. Od najlepše plaže sa prirodnim hladom je udaljen svega 600m. Do centra Dasije je 400m gde se nalazi veliki broj taverni, kafeterija i marketa. Idealna lokacija omogućuje noćni provod u Ipsosu do koga je svega 500m hoda.
Vila Aleksandra 1 je A kategorije po lokalnoj kategorizaciji.
Raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. *Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (uz doplatu), TV, kupatilo.

 

 

 • aleksandra1-krf-01
 • aleksandra1-krf-02
 • aleksandra1-krf-03
 • aleksandra1-krf-04
 • aleksandra1-krf-05
 • aleksandra1-krf-06
 • aleksandra1-krf-07
 • aleksandra1-krf-08
 • aleksandra1-krf-09
 • aleksandra1-krf-10
 • aleksandra1-krf-11

 

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA, INDIVIDUALNI PREVOZ, U TABELI U EVRIMA - PO OSOBI

SMEŠTAJ NA BAZI 10/11 NA, ND ILI PP U IZABRANOJ VILI/HOTELU

Apartman/ Hotel

usluga

MAJ

26

JUN

05

JUN

15

JUN

26

JUL

06

JUL

17

JUL

 27

AVG

07

AVG

17

AVG

28

SEP

07

SEP

18

SEP

28

Broj noćenja

10

10

11

10

11

10

11

10

11

10

11

10

10

DASSIA APARTMANI

Vila   ALEKSANDRA 1

Kat A TV, A/C(doplata)

App 02

NA

59

99

129

159

189

239

269

249

259

199

139

99

69

PL

NA

29

39

59

89

129

139

129

129

129

89

69

49

39

FAMILY CLUB*

I dete 2-14g

29

39

39

39

39

39

39

39

39

39

39

39

29

 

PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM BR. 37/1

JEDINSTVENA CENA:

PREVOZ + TRANSFER + APT TAXE

/////

PROGRAM U PRIPREMI ( predviđena cena 225 € )

///

PROGRAM PUTOVANJA KRF AUTOBUSOM BR. 37/2

JEDINSTVENA CENA:

PREVOZ + TRAJEKT

79 €

 

Legenda:
1/2 - dvokrevetna soba, 1/3 –trokrevetna soba, Family room – porodična soba, studio -soba sa kuhinjskom nišom, ST02 - dvokrevetni studio, ST 03 – trokrevetni studio, APP 02 –dvokrevetniapartman, APP 03 – trokrevetniapartman, APP 04 – četvorokrevetniapartman, PL – pomoćniležaj, DPL -(dupleks) – smestajna jedinica sa dve odvojene prostorije i kuhinjom odvojenom od spavaceg dela.A/C – klimauređaj, CV -pogledna grad, MV/GV - poglednaplaninu- poglednabaštu, NA - najamsobe/studija/apartmana, ND - noćenjesadoručkom, PP - polupansion (doručak/večera), PA - pansion (doručak/ručak/večera), AI -sve uključeno (doručak, ručak, večera, lokalnaalkoholnaibezalkoholnapićapremauslovimahotela).

 

DOPLATE: VILA TEA, VILA ALEKSANDRA 1,2 – klima se doplaćuje 5 € dnevno po st/app, VILA ALEKSANDRA 3 – klima se doplaćuje 7 € dnevno po st.
Vila Aleksandra 1: I dete 2 – 14 god plaća cenu iz tabele, u pratnji 2 punoplatežne osobe po ceni APP 02 i koriste PL ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom u APP02.
Vile Tea: I i II dete 2 – 14 god plaćaju cenu iz tabele, u pratnji 2 punoplatežne osobe po ceni APP 02 i koriste ležaj u APP04 ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom u APP02.
OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA I VREME POLETANJA AVIONA

 

PROGRAM PUTOVANJA BR.37 – INDIVIDUALNI PREVOZ:
1. dan - Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak na Krf. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 10./11. dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 11./12. dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR.37/1 – AVIONSKI PREVOZ:
1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Krf. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel. 2.dan – 10./11. dan- Krf - boravak u izabranom apartmanu / hotelu na bazi najma/noćenja doručkom/ polupansiona. 11./12. dan- napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodrome i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR.37/2– AUTOBUSKI PREVOZ:
1.dan - Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u 13:00h, iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 2. dan -10./11. dan – …dolazak u Igumenicu I ukrcavanje na trajekt za Krf, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 12./13.dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna I noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 13./14. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;
servis predstavnika naše agencije;
troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Prevoz po izboru individualni ili avionom ili autobusom;
preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
ostale individualne i nepomenute troškove;
fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
Turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj - 0,50€; hoteli 1*/2* - 0,50€; hoteli 3* -1.50€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

 

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :
Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu;
prevoz trajektom Igumenica – Krf - Igumenica (vožnja traje oko 90 min u jednom pravcu);
usluge pratioca grupe.

 

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA :
Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Krf – Beograd;
Aerodromske takse (APT) (21.42 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 14.10 € taksa aerodroma Krf + RF taxa 0.98 €) Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni;
Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva do 15% - YQ taksu(za odrasle i decu preko 2g.). Podložna promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencija.

 

AVIONSKI I AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATAJU:
Doplata za poskupljenje goriva, YQ taksa, iznad ugovorene cene, a na osnovu dopisa avio kompanije. Obračunavaće se na osnovu proseka poskupljenja u predhodnom mesecu za polaske u tekućem mesecu. Putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja;
Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd kao i mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika): Novi Sad - 2.600 rsd. Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. Transferi započinju 2-4 sata pre polaska autobusa iz Beograda, odnosno 3-5 sata pre poletanja aviona iz Beograda.
Napomena: Za spajanje dve ili više smena na avionskom prevozu ostvaruje se popust na ukupnu cenu aranžmana u iznosu od 50 € po osobi.
Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti. Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju. Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
Sve gore navedeno važi u momentu objavljivanja ovog cenovnika. Svaki putnik je u obavezi da se informise o aktuelnim merama I uslovima ulaska u Grčku u momentu putovanja.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. Čekovima gradjana do 15 decembra 2022, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).