Vila ANEMOXADI

 

Smeštajni objekat sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara.Apartmani se  nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni.

Struktura apartmana: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120×190) u spavaćoj sobi, dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu sa ulaznom terasom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu. Smeštajne jedinice  su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima. U sastavu  smeštajnog  objekta nalaze se kafić – prodavnica u kojoj se može kupiti voda, sokovi, hleb, pecivo. U bašti kafića se nalazi i TV prijemnik sa srpskim kanalima  i gosti mogu koristiti internet wireless (za čiji kvaliet ne odgovaramo). Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.

 

  • siviri-anemoxadi-1
  • siviri-anemoxadi-2
  • siviri-anemoxadi-3
  • siviri-anemoxadi-4
  • siviri-anemoxadi-5
  • siviri-anemoxadi-6
  • siviri-anemoxadi-7
  • siviri-anemoxadi-8

Apartmani u prizemlju su pet friendy do 7 kg.
Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma
POPUSTI ZA DECU*: Dvoje dece do 12 godina ne plaćaju smeštaj.

 

anemoxadi cene 01

 

POPUSTI ZA DECU*: Za sve rane uplate do 01.04.2022. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo prevoz.
Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj na bazi 10 noćenja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima Anemohadi - Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja
- Troškove organizacije putovanja

 

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom - Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom - Boravišnu taksu: 0,5 eur po apartmanu dnevno. Plaća se na licu mesta

 

 anemoxadi cene 02

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Spajanje smena: U slučaju spajanja smena, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25€, izuzev prve i poslednje smene.
Cena aranžmana obuhvata:
- Vanlinijski prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC – čije korišćenje nije omogućeno) na relaciji Novi Sad – Siviri– Novi Sad - Smeštaj na bazi 10 noćenja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima Anemohadi
- Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja - Troškove organizacije putovanja Cena aranžmana ne obuhvata: - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom
- Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom
- Boravišnu taksu: 0,5 eur po studiju dnevno. Plaća se na licu mesta.

 

Program putovanja:
1. dan – Putovanje. Novi Sad - sastanak putnika u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 55 u 15.30h, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike). Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, Soluna, do Nea Kalikratije, sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan – Siviri. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj i boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan – Siviri – Napuštanje objekta u 9:00 h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 13. dan - Dolazak u Novi Sad je predviđen u jutarnje sate. Kraj usluga.
• Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima visoke turističke klase
• Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je da se plati 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate
. • Dete mora imati svoje sedište u autobusu.
• Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine označene početkom putovanja u PROGRAMU PUTOVANJA.
• Organizator putovanja 24 h pre početka putovanja obaveštava putnika, odnosno subagenta o tačnom vremenu i mestu polaska autobusa.
• Transferi iz Sremske Mitrovice, Subotice i Sombora do Novog Sada mogu biti realizovani kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika.
• Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.
• Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd – Skoplje. • Povratak (po lokalnom vremenu): Zakonom o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima (“Sl.glasnik RS“, br.96/2015) propisana je pauza od 9 sati između dolaska autobusa na krajnju destinaciju i ponovnog otpočinjanja vožnje odnosno povratka. O polasku autobusa iz Grčke za Srbiju putnici se obaveštavaju od stane predstavnika Organizatora putovanja na dan povratka.
• Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati. U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja Organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.
• Kućni red je sastavni deo programa „Grčka – Halkidiki 2022“ apartmanski smeštaj.