Vila Gatsoulis

Vila GATSOULIS nalazi se u mirnom delu Nidrija na Lefkadi. Udaljena je 300 m od gradske plaže i 100 m od glavne ulice. Raspolaže sa dvokrevetnim studijima smeštenim na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice sadrže deo za spavanje, kompletno opremljenu kuhinju (rešo, frižider i posuđe za predviđeni broj osoba), kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu)). Uz konzumaciju pića gosti mogu da koriste bazen obližnjeg hotela. Vila poseduje sopstveni parking.

 

 • GATSOULIS LEFKADA 1
 • GATSOULIS LEFKADA 10
 • GATSOULIS LEFKADA 11
 • GATSOULIS LEFKADA 12
 • GATSOULIS LEFKADA 13
 • GATSOULIS LEFKADA 2
 • GATSOULIS LEFKADA 3
 • GATSOULIS LEFKADA 4
 • GATSOULIS LEFKADA 5
 • GATSOULIS LEFKADA 6
 • GATSOULIS LEFKADA 7
 • GATSOULIS LEFKADA 8
 • GATSOULIS LEFKADA 9

 

 

PROGRAM PUTOVANJA LEFKADA BR. 12

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA, INDIVIDUALNI PREVOZ, U TABELI U EVRIMA - PO OSOBI

SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA U IZABRANOJ VILI

 

Apartman/ Hotel

usluga

JUN

08

JUN 18

JUN

28

JUL

08

JUL 18

JUL

28

AVG 07

AVG

17

AVG

27

SEP 06

SEP 16

SEP

26

 

Broj noćenja

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

 

APARTMANI – NIDRI                                                              PROGRAM U PRIPREMI (PREDVIDJENA CENA)

 

 

Vila GATSOULIS

Kat A, TV, A/C (doplata)

ST 02

NA

59

99

149

209

249

299

299

299

259

169

119

69

 

ZAMENSKE POTVRDE

NA

49

89

125

175

209

249

249

249

219

145

89

55

 

PL

NA

29

59

89

129

139

129

129

129

89

69

49

29

 

PROGRAM PUTOVANJA LEFKADA AUTOBUSOM BR. 12/1

 

JEDINSTVENA CENA:

PREVOZ

PROGRAM U PRIPREMI (predviđena cena 60 €)

 

LEGENDA:                                                                                                                                           Cenovnik br. 1 od 10.05.2021. Program br. 12/2021

1/2 - dvokrevetna soba, 1/3 – trokrevetna soba, studio - soba sa kuhinjskom nišom, ST 02  - dvokrevetni studio, ST 03 – trokrevetni studio, APP 02 – dvokrevetni apartman, APP 03 – trokrevetni apartman, APP 04 – četvorokrevetni apartman, PL – pomoćni ležaj, A/C – klima uređaj, CV - pogled na grad, MV/GV - pogled na planinu- pogled na baštu, SSV – bočni pogled na more, SV – pogled na more, NA - najam sobe/studija/apartmana, ND - noćenje sa doručkom, PP - polupansion (doručak/večera), PA - pansion (doručak/ručak/večera), AI - sve uključeno (doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema uslovima hotela).

DOPLATE: VILA GATSOULIS i NIKOS – klima se doplaćuje 6€ dnevno po klima uređaju

 

 

Vila Konstantin: I  dete 2 – 14 god plaća cenu iz tabele , u pratnji 2  punoplatežne osobe po ceni APP02  i koristi sopstveni ležaj u APP 03 ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom u APP02.

Vila Nikos: I dete 2 – 14 god plaća cenu iz tabele, u pratnji 2  punoplatežne osobe po ceni ST02/APP02 i koristi PL  ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom  u ST 02/APP02; I i II dete 2 – 14 god plaćaju cenu iz tabele  u pratnji 2  punoplatežne osobe po ceni APP02  i koriste standardni i PL  ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom u APP02/ 03.

Deca 2 – 14 god u pratnji 2  punoplatežne osobe u Family clubu plaćaju  jedinstvenu cenu za odabrani vid prevoza.

 

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA

 

PROGRAM PUTOVANJA BR.12 – INDIVIDUALNI PREVOZ:
1. dan - Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Lefkadu. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 10. dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 11. dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR. 12/1– AUTOBUSKI PREVOZ:
1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Lefkadu u 16:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa, a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 14:00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. 2. dan - 11. dan – Lefkada - dolazak, smeštaj, boravak u izabranom apartmanu/ hotelu na bazi najma ili noćenja sa doručkom ili polupansiona.. 12. dan - napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 13. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja;
Servis predstavnika naše agencije na destinaciji;
Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Prevoz po izboru individualni ili autobusom;
Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
Doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
Ostale individualne i nepomenute troškove;
Fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
Turistička taksa Od 01.01.2018. je uvedena turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj - 0,50€; hoteli 1*/2* - 0,50€; hoteli 3* -1.50€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

 

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :
Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu,
Usluge pratioca grupe.

 

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:
Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika): Novi Sad - 2.600 rsd. Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. Transferi započinju 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Konačna potvrda o realizaciji transfera od strane agencije dobija se 2 dana pre datuma putovanja.

 

Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs..U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti. • Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju. Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.

 

Napomena Covid 19: Na osnovu ministarske odluke od 19.04.2021. ukida se zabrana ulaska u Grčku za državljane Republike Srbije, koja je bila na snazi radi sprečavanja daljeg širenja virusa Covid19.
Državljani Republike Srbije mogu da ulaze u Grčku, pod sledećim uslovima:
1. Sa negativnim PCR testom na covid 19, ne starijim od 72 sata pre dolaska u Grčku. PCR potvrda mora biti na engleskom jeziku i sadržati, pored negativnog rezultata testa, ime, prezime i broj pasoša ili lične karte osobe na koju se odnosi;
Ili 2. U slučaju kompletne vankcinacije protiv virusa covid 19, ukoliko dostave potvrdu o vakcinaciji, na engleskom jeziku, koja je izdata od strane državne institucije i na osnovu zakona Republike Srbije, pod uslovom da je prošlo 14 dana od završetka vakcinacije (revakcinacije). Potvrda o vakcinaciji treba da sadrži ime i prezime, vrstu date vakcine, kao i broj primljenih doza vakcine.
Shodno poboljšanju epidemiološke situacije u Srbiji očekuje se i eventualno ublažavanje restrikcija i uslova ulaska u Grčku.
Sva lica koja ulaze u Grčku, dužna su da popune PLF elektronski formular na web portalu https://travel.gov.gr/#/.
Licima koja ulaze u Grčku biće uradjeno nasumično testiranje na osnovu zdravstvenog algoritma. Tokom boravka u Grčkoj, svi su dužni da poštuju vanredne mere koje su na snazi u cilju sprečavanja širenja virusa.
Državljani Republike Srbije mogu da ulaze u Grčku vazdušnim ili kopnenim putem (samo na graničnim prelazima Promahonas i Nimfea izmedju Bugarske i Grčke). Od 14. maja se očekuje otvaranje i graničnih prelaza iz Severne Makedonije. Za više informacija možete posetiti sajt https://travel.gov.gr/#/
Sve gore navedeno važi u momentu objavljivanja ovog cenovnika.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. Čekovima gradjana do 15 decembra 2021., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).

 

NAPOMENA: u studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00hDodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.
Organizator putovanja: poseduje Licencu A 10 br. OTP-47/2021 od 04.06.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja organizatora. U skladu sa odredbama Zakona o Turizmu Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0049/2020 od 23.04.2021.god, Bankarska garancija 032/2021 od 19.05.2021.god. Akcionarskog drustva "Expobank" u visini 50.000.- Evra. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU "YUTA", 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..