Venecija

2 noćenja / 5 dana / autobusom

Venecija… Gospodarica Jadrana… Čudesni grad na vodi sa preko 400 kanala i gotovo isto toliko mostića, već vekovima predstavlja jedan od najčudnovatijih gradova koje je čovek sazdao… I već vekovima ovaj grad pleni svojom lepotom i posebnošću… Raskošne palate na Kanalu Grande, fantastične crkve (kažu da ih ima preko 100), neverovatni ambijenti… Sve je posebno… I sve ukazuje na to koliko je ovaj grad vekovima unazad bio moćan… Izlet do grada ljubavi Verone svakoga će oduševiti… Ovaj grad poseduje izuzetne srednjovekovne ambijente prepune starostavnih priča… A najčuvenija je priča o Romeu i Juliji. Karneval u Veneciji se smatra jednim od najprestižnijih karnevala i važi za najekstravagantniji u svetu. Razlog za to je što se sve odvija pod maskama. Poznat je po najlepšim kostimima, a poseban je pošto se održava na otvorenom, u jednom od najposebnijih gradova na svetu. Karneval u Veneciji specifičan je i po tome što se ne održava samo na ulicama i trgovima, već se dobar deo zabave dešava na brojnim kanalima kao i u luksuznim hotelima gde se organizuju balovi.

 

 

13. – 17. FEBRUAR 2020. – Dan državnosti & Karneval
5. – 9. MART 2020. – Dan žena // 2. – 6. APRIL 2020.
16. – 20. APRIL 2020. – Uskršnji praznici
30. APRIL – 4. MAJ 2020. – Prvomajski praznici
14. – 18. MAJ 2020. TRST - PALMANOVA – VENECIJA – VERONA - PADOVA

 

Program putovanja:
1. DAN Polazak iz Beograda oko 21h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. DAN, TRST – OUTLET CENTAR PALMANOVA – LIDO DI JEZOLO Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Upoznavanje Trsta (uži centar grada i Srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona). U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jezola - jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. DAN, LIDO DI JEZOLO – VERONA I PADOVA (fakultativno) Doručak. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN, LIDO DI JEZOLO – VENECIJA (fakultativno)
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili izlet za Veneciju. Dolazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Venecije. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX - XVIII vek): Trg Svetog Marka, Bazilika Svetog Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto... Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
5. DAN Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA

ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

Važi do popune akcijskih mesta!

13. – 17.02.2020.

3*

99 €

79 €

05. – 09.03.2020.

3*

89 €

69 €

02. – 06.04.2020.

3*

99 €

79 €

16. – 20.04.2020.

3*

99 €

79 €

30.04. – 04.05.2020.

3*

109 €

89 €

14. – 18.05.2020.

3*

99 €

79 €

Navedena cena uključuje:

·       prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

·       2 noćenja sa doručkom („švedski sto“ – buffet/ samoposluživanje ) u hotelu sa 3*** u Lido di Jezolu

·       smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili  francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

·       panoramski obilazak Trsta

·       usluge turističkog vodiča

·       organizacione troškove

Navedena cena ne uključuje:

·       Sve ostale nepomenute usluge

·       Individualne troškove

·       Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

·       Doplatu za jednokrevetnu sobu – 40 €

·       Fakultativni program: (MIN 30 OSOBA)

·       Obilazak Verone i Padove 25 € / deca 20 €

·       Obilazak Venecije sa brodskim transferom 20 € / deca 15 €

·       Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji (oko 5€ u din. protivvrednosti)

DOPLATA za polazak iz Novog Sada – 10 € (min 4 putnika)

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 € u zajedničkom ležaju; dete do 6 god. ostvaruje popust 40%; Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz

 

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2020.
Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2020.
U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2020.
U sve cene je uračunat PDV od 20%

 

OPIS SMEŠTAJA: tačno ime hotela biće objavljeno 7 dana pre polaska na putovanje na web stranici www.fantast.rs
Hotel 3* nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili u okolini. Sobe 1/2 i 1/2+1, sa TWC, telefonom, SAT TV. Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom... Usluživanje - skroman kontinentalni doručak (slatko - slani)...

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Fantast Tourist d.o.o. OTP br. 269/2020
Tango Travel je ovlaščeni subagent

 

© 2019 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.